Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Europese Dwergpalm
vragen? 0344 22 81 00

Europese dwergpalm kopen

De Europese Dwergpalmboom is een redelijk winterharde palmboom. Het blad kan verschillende groentinten hebben. Europese dwergpalmen zijn te herkennen aan de stekeltjes aan de zijkanten van de bladstelen. Het liefst staat de Dwergpalm op een zonnige plaats. Snoeien hoeft pas als er geel of bruin blad aan komt.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Europese Dwergpalm kopen:

 Dwergpalm Chamaerops Humilis is de Latijnse naam voor een Europese dwergpalm. De Dwergpalm staat bekend om zijn compacte vorm. Een Europese Dwergpalm heeft een bossig uiterlijk. De Palm houd van een zonnige en enigszins beschutte standplaats. De Europese Dwergpalm is winterhard tot temperaturen van -10 graden Celsius. De Dwergpalm is makkelijk in onderhoud.


Eigenschappen Europese Dwergpalm:

  • Winterhard
  • Groenblijvend
  • Makkelijk in onderhoud
  • Blijft vaak wat klein

Plantadvies Europese Dwergpalm:
 
Plaats de Europese Dwergpalm op een zonnige of lichte schaduw plaats. De Dwergpalm heeft het liefst kalkrijke grond. Bij strenge vorst moet u de Palm beschermen. De Dwergpalm heeft geen snoei nodig. U kunt wel de gele bladeren verwijderen zodat er nieuwe bladeren kunnen groeien. Wanneer u de Europese Dwergpalm in een plantenbak plant, moet u er allert op zijn dat de plant niet in de droge grond komt te staan. Geef dagelijks water vooral bij warme dagen.
Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.