Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Europese Dwergpalm
vragen? 0344 22 81 00

Europese dwergpalm kopen

De Europese Dwergpalmboom is een redelijk winterharde palmboom. Het blad kan verschillende groentinten hebben. Europese dwergpalmen zijn te herkennen aan de stekeltjes aan de zijkanten van de bladstelen. Het liefst staat de Dwergpalm op een zonnige plaats. Snoeien hoeft pas als er geel of bruin blad aan komt.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Europese Dwergpalm kopen:

 Dwergpalm Chamaerops Humilis is de Latijnse naam voor een Europese dwergpalm. De Dwergpalm staat bekend om zijn compacte vorm. Een Europese Dwergpalm heeft een bossig uiterlijk. De Palm houd van een zonnige en enigszins beschutte standplaats. De Europese Dwergpalm is winterhard tot temperaturen van -10 graden Celsius. De Dwergpalm is makkelijk in onderhoud.


Eigenschappen Europese Dwergpalm:

  • Winterhard
  • Groenblijvend
  • Makkelijk in onderhoud
  • Blijft vaak wat klein

Plantadvies Europese Dwergpalm:
 
Plaats de Europese Dwergpalm op een zonnige of lichte schaduw plaats. De Dwergpalm heeft het liefst kalkrijke grond. Bij strenge vorst moet u de Palm beschermen. De Dwergpalm heeft geen snoei nodig. U kunt wel de gele bladeren verwijderen zodat er nieuwe bladeren kunnen groeien. Wanneer u de Europese Dwergpalm in een plantenbak plant, moet u er allert op zijn dat de plant niet in de droge grond komt te staan. Geef dagelijks water vooral bij warme dagen.