Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Toverhazelaar
vragen? 0344 22 81 00

Toverhazelaar (Hamamelis) kopen, rechtstreeks uit onze eigen kwekerij!

De Hamamelis, beter bekend als Toverhazelaar, is een bijzonder mooie heester die bloeit in de winter. De bloemkleuren kunnen per soort variëren tussen geel, oranje of rood. Naast de mooie kleuren hebben deze bloemen ook een unieke vorm. Ze bestaan uit vier lijnvormige, lange bloemblaadjes. De Toverhazelaar verspreidt ook nog eens een heerlijke geur.

There are no products matching the selection.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.