Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Chinese Waaierpalm
vragen? 0344 22 81 00

Chinese waaierpalm winterharde palm kopen

Chinese Waaierpalmen zijn prachtige winterharde palmbomen die goed in Nederland kunnen groeien. De Waaierpalm kunt u kopen in veel verschillende maten. De Chinese Waaierpalm heeft maar weinig water en verzorging nodig. U kunt de Trachycarpus Fortunei in de volle grond planten maar ook in een plantenbak doet de Palm het goed.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Chinese Waaierpalm kopen:

Trachycarpus Fortunei is de Latijnse naam voor de Chinese Waaierpalm. De palm houdt van een plek in de volle zon of half schaduw. De Waaierpalm is een zeer geschikte palm voor in de Nederlandse tuinen. Een Chinese Waaierpalm Trachycarpus Fortunei is namelijk zeer winterhard en verdraagt tempraturen tot -16 graden Celsius. Van origine groeit deze Waaierpalm in het Himalaya gebergte. Vandaar dat deze palm het zo goed doet in het Nederlandse klimaat. Wij importeren al onze palmen direct van de kwekerij uit Italië. Wij hebben een divers aanbod in grootte van de Chinese Waaierpalm. Zo vindt u bij ons Waaierpalmen in verschillende cm stamhoogte. Voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen.

Chinese Waaierpalm kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste Chinese Waaierpalm kopen doet u makkelijk en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl voor scherpe prijzen. In ons ruime assortiment vindt u drie verschillende formaten van de Chinese Waaierpalm Trachycarpus Fortunei. Daarnaast kunt u bij Bomenenzo.nl terecht voor andere Mediterraanse bomen, diverse soorten vaste plant, Portugese Laurieren, Japanse Esdoorns, de oude perenboom, groenblijvende planten, zuilvormige bomen, Quercus Ilex, meerstammige bomen, de gewone Esdoorn, groenblijvende leibomen, de groene beukenhaag, de rode beukenhaag, de Perzische Slaapboom en Buxus Sempervirens. Bij ons bent u verzekerd van veilig betalen en gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro. Bestel direct u favoriete plant of boom. Voor extra informatie over de Chinese Waaierpalm of andere bomen en planten kunt u contact met ons opnemen of langskomen in Lienden.

Chinese Waaierpalm verzorgen:

De Chinese Waaierpalmen zijn winterharde palmen en behoort tot de groenblijvende planten. Daardoor is deze zeer onderhoudsvriendelijk. De palm groeit zo’n 20 tot 30 centimeter per jaar. Als het blad geel of bruin wordt kunt u deze eenvoudig verwijderen. Bij strenge vorst (-10 graden Celsius of lager) is het goed om de palm te beschermen tegen de kou. Geef een keer per jaar mest om zo de groei te stimuleren.

Chinese Waaierpalm snoeien:

Bij een Chinese Waaierpalm in bloei beginnen de nieuwe bladeren in het midden, in het hart van de palm. Oudere bladeren bevinden zich aan de buitenkant. De Chinese Waaierpalm snoeien doet u bij bladeren die geel of bruin zijn. Deze kunt u zelf het hele jaar door verwijderen.

Chinese Waaierpalm planten:

Een Chinese Waaierpalm planten kunt u het beste doen op een plaats in de volle zon of half schaduw. De palm staat niet graag in de volle wind. De Trachycarpus Fortunei Chinese staat het best in de volle grond met goede drainage. De Chinese Waaierpalm water geven is goed om te doen in droge periodes. De grondsoort maakt niet uit voor de palm, als de plant maar niet met zijn wortels in het water staat.  

Bij Bomenenzo.nl vindt u drie verschillende formaten van de Chinese Waaierpalm Trachycarpus Fortunei voor scherpe prijzen. Daarnaast kunt u bij Bomenenzo.nl terecht voor andere Mediterraanse bomen en diverse soorten vaste plant, Portugese Laurieren, Japanse Esdoorns, de oude perenboom, groenblijvende planten, zuilvormige bomen, Quercus Ilex, groenblijvende leibomen, de rode beukenhaag, de Perzische Slaapboom en Buxus Sempervirens. Bestel direct u favoriete plant of boom. Bij ons bent u verzekerd van veilig betalen en gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro. Voor extra informatie over de Chinese Waaierpalm Trachycarpus Fortunei en andere bomen en planten kunt u contact met ons opnemen of langskomen in Lienden.