Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter

Trachycarpus Wagnerianus

v.a.: € 458,00

Formaat
Afmeting 65 ltr., Stamhoogte 90-100cm, Totaalhoogte 150-200cm
€ 458,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter staat bekend als de sterkste soort van de Trachycarpus palmen. De schitterende diepgroene bladeren zijn een exotische blikvanger in uw tuin. De palm is makkelijk in onderhoud en nu voordelig online verkrijgbaar in onze webshop.

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter

Sterkste soort van de Trachycarpus palmen
Wintergroen
Diepgroene stevige bladeren
Schitterende bloei met gele bloemtrossen
Kan tussen de 2 en 5 meter hoog worden

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter (Trachycarpus Wagnerianus) is een zeer sterke soort palm. Van de Trachycarpus familie is dit zelfs de sterkste soort. Het diepgroene blad is stevig en bestand tegen wind en vorst. Deze palm is gewend aan koude temperaturen en gedijt dus uitstekend in ons koele klimaat. Hij kan vorstperiodes aan, mits u hem beschermt. Uiteindelijk bereikt de Wagnerianus palm een hoogte van 2 tot 5 meter. Van maart tot juli bloeit de Chinese Waaierpalm Wagnerianus: hij hangt dan vol met prachtige gele bloemtrossen.

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter kopen doet u gemakkelijk online bij Bomenenzo.nl. Reken veilig uw bestelling af met een betaalmethode naar keuze!

Tip: De Chinese Waaierpalm Wagnerianus laat zich ook goed combineren met andere Chinese Waaierpalmen uit ons assortiment. Bekijk ze op uw gemak en maak rustig een keuze.
Lees meer

Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter bemesten

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter is eenvoudig te verzorgen, maar dient in de winter wel beschermd te worden tegen vrieskou. Bij vorst adviseren wij u om de palm te bedekken met een beschermdoek. Bovenop de kluit kunt u takken en bladeren leggen als natuurlijke bescherming. Verder is het raadzaam om de Chinese Waaierpalm 1 keer per jaar te bemesten. Het middel Vivimus universeel biedt hierbij uitkomst. Dit 100% biologische middel stimuleert de groei van de palm.

Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter snoeien

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter snoeien kunt u in principe in elke maand van het jaar doen. Sommige bladeren kunnen na verloop van tijd geel of dor worden. Wij raden u aan om deze dode bladeren tot op de stam af te knippen met een scherpe en schone snoeischaar. Door dit regelmatig te doen houdt u de palm gezond en mooi. Deze Chinese Waaierpalm groeit zo’n 10 centimeter per jaar en kan 2 tot 5 meter hoog worden.
Lees meer

Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter water geven

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter dient u regelmatig water te geven. Dat mag u gerust eens in de 3 dagen doen. Geef bij voorkeur regenwater; kraanwater bevat namelijk kalk. Is het lange tijd droog en warm weer in de zomer? Dan mag u hem elke dag water geven om uitdroging te voorkomen.

Tip: Komt er strenge en/of langdurige vorst aan? Geef de Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter dan ruim voldoende water voordat de vorst intreedt. Zo voorkomt u uitdroging van de wortels.
Lees meer

Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter planten

De Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter is goed bestand tegen wind en vocht. Hij staat het liefste op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Deze palm verdraagt verschillende grondsoorten. Wel is het van belang dat de bodem vocht doorlatend is. Een erg vochtige bodem kan wortelrot veroorzaken.

De kluit van de Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter dient u voor het planten in een emmer met water te zetten. Hierdoor kunnen de wortels het vocht goed opnemen. Graaf vervolgens een ruim aanplantgat en maak de aarde los. Daarna mengt u door de losgekomen grond vruchtbare aanplantgrond om uw palm een goede start te geven. Zet de kluit in het aanplantgat en zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit op het grondniveau staat. Vul het resterende gat op met nog wat aanplantgrond en druk alles stevig aan. Geef uw net aangeplante Chinese Waaierpalm Wagnerianus tot slot voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chinese Waaierpalm Wagnerianus 65 liter
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!