Japanse Hulst Dark Green Piramide

Ilex crenata Dark Green Piramide

v.a.: € 27,50

Formaat
Afmeting Piramide, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40 cm
€ 27,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Geef uw tuin in een handomdraai een luxe sfeer met de Japanse Hulst Dark Green Piramide! Deze Dark Green is wintergroen en is door ons al in de mooie piramidevorm gesnoeid. 

Onze voordelen:

Japanse Hulst Dark Green Piramide kopen:

De Japanse Hulst Dark Green Piramide is een echte eyecatcher in uw tuin vanwege de opgaande en compacte vorm met prachtige donkergroene blaadjes. Bovendien ziet u in het voorjaar kleine witte bloempjes en in het najaar (giftige) zwarte besjes verschijnen aan de Dark Green Piramide. U kunt dus ieder seizoen genieten van deze Japanse Hulst! De Ilex crenata Piramide is makkelijk te onderhouden. De plant heeft een normale waterbehoefte, is goed winterhard en kan twee keer per jaar gesnoeid worden.

Tip: wilt u naast de Japanse Hulst Dark Green Piramide nog een Japanse Hulst in een andere vorm kopen? Dat kan! De Japanse Hulst Dark Green kunt u ook bestellen in een mooie bolvorm.

Japanse Hulst Dark Green Piramide planten:

De Japanse Hulst Dark Green Piramide groeit goed in een voedingsrijke en humusrijke grond die wat vochtig is. De Dark Green Piramide kunt u daarnaast in de zon of (half)schaduw planten. U kunt de Japanse Hulst Dark Green Piramide goed planten tussen september en april. In deze periode kunnen de wortels goed groeien en kan de Hulst zich voorbereiden op de zomer. Planten is niet verstandig als het vriest of er vorst op komst is. 

Tip: u kunt alle kanten op met de Japanse Hulst Dark Green Piramide! Plant de Dark Green Piramide bijvoorbeeld in een pot zodat u na verloop van tijd de Piramide een andere plek in uw tuin kan geven. Of maak een erfafscheiding van meerdere Piramides!

Japanse Hulst Dark Green Piramide verzorgen:

De Ilex crenata Dark Green Piramide heeft weinig aandacht nodig. Deze Japanse Hulst heeft een normale waterbehoefte. Let in droge perioden wel goed op of de grond voldoende vochtig is. Geef indien nodig extra water. Om de groei te stimuleren kunt u in het voorjaar en in de zomer de Japanse Hulst bemesten met organische mest. De Dark Green Piramide is goed winterhard.

Japanse Hulst Dark Green Piramide snoeien:

Als u deze Dark Green de typisch strakke piramidevorm wilt laten houden, kunt u rond mei en september de heggenschaar erbij pakken. Wij adviseren u om te snoeien op een bewolkte dag. De felle zon kunnen namelijk de blaadjes verbranden, wat jammer zou zijn van de prachtige donkergroene kleur!

Kenmerken:

  • Bloeikleur: wit
  • Bloeitijd: mei/juni
  • Bladkleur: groen
  • Groenblijvend: ja
  • Standplaats: zon/halfschaduw/schaduw
  • Hoogte: 150 cm
  • Winterhard: ja
  • Giftig: ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japanse Hulst Dark Green Piramide
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!