Dak Blauwe Regen vierkant

Dak Wisteria Sinensis vierkant

v.a.: € 175,00

Formaat
Afmeting Blauw, Stamhoogte 220cm, Totaalhoogte 220-240cm
November 2021
€ 175,00
Afmeting Roze, Stamhoogte 220cm, Totaalhoogte 220-240cm
November 2021
€ 175,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Wisteria Sinensis is een prachtige dakboom met grote opvallende bloem trossen. De Wisteria Sinensis word ook wel blauwe regen genoemd. Wij verkopen deze schitterende dakbomen in de kleuren: Blauw, Wit en Roze. De Blauwe regen is gevlochten op een ijzeren rek met een doorsnede van 140 centimeter. Bij Bomenenzo verkopen wij de Blauwe regen ook als ronde dakvorm. 

Onze voordelen:


De Dak Wisteria Sinensis staat ook wel bekend als blauwe regen. De boom groeit in het voorjaar met grote volle geurende bloemtrossen, waarna er licht groen blad aan de boom zal verschijnen. De bloemtrossen van de Blauwe regen kunnen wel 25 cm groot worden. De Blauweregen bloeit soms in september nogmaals. De Wisteria is goed winterhard maar niet groenblijvend. De Wisteria Sinensis beschikt over een sterke groei en zo zult u al snel kunnen genieten van een prachtig vol bladerdak. Naast de Dak Blauwe Regen vierkant verkopen wij ook de Dak Blauwe regen rond. 

 

Lees meer

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dak Blauwe Regen vierkant
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Is het dak een vierkant of kruis?

Bij de meeste dakbomen, zoals Dakplataan, Dak Amberboom, Dakmoerbei Fruitless, Dak Ginkgo, Dak Prunus nigra bestaat het dak uit 6-armen (kruisdak). Deze heeft een doorsnede van 1.80meter.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!