• eigen kwekerij
  • scherpe prijzen
  • hergroeigarantie
  • aanplant service
  • advies op maat
  • scherpe prijzen
  • eigen kwekerij
  • hergroeigarantie
Klein blijvende Hortensia
Klein van stuk, groot van karakter.

Ben je op zoek naar een klein blijvende hortensia? Bekijk dan ons assortiment met klein blijvende hortensia's in top kwaliteit. Zo kun je in jouw kleine tuin toch genieten van deze prachtige plant. Hortensia's staan bekend om hun prachtige bloei in de zomermaanden. Onze kleine hortensia soortenzijn direct leverbaar en scherp geprijsd!

Klein blijvende Hortensia
Van hoog naar laag sorteren
Hortensia Little XS

v.a.: € 6,95

Op voorraad: Ja
Klein blijvende Hortensia
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Klein blijvende Hortensia kopen:

De klein blijvende Hortensia soorten zijn zeer populair. Doordat deze prachtige plant klein blijft past hij in iedere tuin. De klein blijvende Hortensia hebben we in verschillende kleuren. Ben je opzoek naar een Hortensia die echt klein blijft dan is de Hortensia Little XS de plant voor jouw tuin. Deze Hortensia word niet groter dan 60 cm. 

Klein blijvende Hortensia kopen bij bomenenzo.nl:

Een klein blijvende Hortensia koop je gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl. Wij hebben een zeer groot assortiment in Hortensia soorten. De klein blijvende Hortensia's hebben wij in de kleuren wit, blauw, roze, paars. Bij Bomenenzo.nl ben je verzekerd van de beste kwaliteit van de Hortensia. Je kunt de hortensia makkelijk online bestellen via onze site. Wil je de Hortensia's liever met eigen ogen zien voor je deze koopt dan ben je van harte welkom op onze Kwekerij in Lienden. 

Klein blijvende hortensia verzorgen:

Hortensia's zijn niet moeilijk als het gaat om de verzorging. Het belangrijkste wanneer je een Hortensia in de tuin of pot heeft staan is dat de grond altijd wat vochtig is. Daarom is het belangrijk wanneer het langere tijd droog is of je hortensia veel in de zon staat hier extra allert op te zijn en de plant regelmatig extra vocht geven. De meeste hortensia's staan liever niet in de felle zon. Wanneer de Hortensia toch in de felle zon staat scherm deze dan hiervoor af door middel van een parasol. 

Klein blijvende hortensia snoeien:

Doordat de Hortensia niet groot wordt hoef je deze niet of weinig te snoeien. Er zijn hortensia's die op oud hout bloeien of op nieuw hout. Dit maakt verschil hoe je de hortensia moet snoeien. Hoe je de hortensia moet snoeien kun je vinden bij het product. 

Klein blijvende Hortensia planten:

Een klein blijvende Hortensia kun je het gehele jaar planten behalve als het vriest. Je kunt een klein blijvende Hortensia zowel in de volle grond als in een pot planten. Wanneer je een klein blijvende Hortensia in de volle grond plant kun je dit als solitair doen of met meerdere planten bij elkaar. Voor de klein blijvende Hortensia's gaan wij uit van 4 a 5 per vierkante meter. Zorg voor goede vruchtbare grond voordat je de Hortensia gaat planten. Je kunt hier voor onze Aanplant grond gebruiken. Geef de klein blijvende hortensia's regelmatig water na het aanplanten. 

 

Tip: Wil je in huis ook kunnen geniet van de prachtige bloemen die jouw hortensia geven. Knip dan wat bloemen af en zet deze op een vaas. Ook kun je de bloemen laten drogen. Zo heb je ook in de winter plezier van deze schitterende bloemen!

 

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00