Olijfboom europaea Pyramide

Olea europea Pyramidalis

v.a.: € 197,50

Formaat
Afmeting Piramide, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
Op aanvraag
€ 197,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Olijfboom europaea Pyramide is een compacte wintergroene boom die van oorsprong uit het Middellandse Zeegebied komt. Hij is in een sierlijke piramidevorm geknipt. In warme jaren draagt de boom vrucht. Deze zuidelijke topper is eenvoudig te verzorgen en nu scherp geprijsd!

Onze voordelen:

Bestuivers

5 positieve eigenschappen van de Olijfboom europaea Pyramide

Wintergroen en mediterraan
Sierlijke vorm
Blijft mooi compact
Eenvoudig te verzorgen
Geeft in warme zomers olijven

De Olijfboom europaea Pyramide is een wintergroene mediterrane boom die in piramidevorm is geknipt. De boom heeft dan ook een zeer fraai en sierlijk uiterlijk. De smalle ovaalvormige bladeren zijn zilvergroen van kleur en blijven het hele jaar door aan de boom hangen. Hij geeft niet elk jaar vruchten, alleen tijdens lange warme zomers met veel zon. De Olijven zijn aanvankelijk groen van kleur, later zwart. De Olijfboom heeft in principe weinig onderhoud nodig, dus ook als u niet veel tijd heeft zit u met deze boom helemaal goed.

De Olijfboom europaea Pyramide kopen doet u bij Bomenenzo.nl. Maak een keuze en rond uw bestelling voordelig online af. Veilig en snel!

Tip: De Olijfboom europaea Pyramide laat zich uitstekend combineren met andere mediterrane bomen uit ons assortiment. Ons aanbod is groot, onze prijzen scherp.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olijfboom europaea Pyramide
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!