Amerikaanse Hulst

Ilex mutchagara 'Nellie R. Stevens'

v.a.: € 91,00

Formaat
Afmeting 30 ltr., Stamhoogte 120cm, Totaalhoogte NVT
€ 91,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Met de Ilex 'Nellie R. Stevens' bent u het hele jaar door onder de pannen. Deze groenblijvende Amerikaanse hulst is namelijk wintergroen en schitter het hele jaarrond in uw tuin. Deze bijzondere heester is winterhard en onderhoudsvriendelijk.

Onze voordelen:

De Amerikaanse hulst (Ilex 'Nellie R. Stevens') is een sierheester die goed dient als solitair. Deze prachtige hulst is wintergroen en krijgt in oktober en november oranje bessen. In het voorjaar (maart-april) krijgt de hulst witte, onopvallende bloemetjes. De heester heeft leerachtige, ovaalvormige bladeren van ongeveer 8cm en lang en 4 cm breed. De bladeren zijn glanzend groen.

Lees meer
Dankzij de rustige groei van de Ilex is de plant erg onderhoudsvriendelijk. Verwijder dode of beschadigde takken en snoei de hulst één keer per jaar in vorm. Dit kan het best ná de bloei. Snoei nooit tijdens vorst.
Lees meer
Geef in de begin periode na aanplanten de hulst water tijdens droogte. Wanneer het langer dan één week droog is kunt u één emmer water geven. Is het warm én droog geef dan 2 tot 3 keer per week water. Na de eerste periode hoeft u alleen water te geven tijdens langdurige hitte en droogte.
Lees meer
Het liefst staat de Amerikaanse hulst op een zonnige/ halfschaduw standplaats. De hulst stelt weinig eisen aan de grond, wel is het belangrijk dat de grond goed doorlatend is. Wanneer er water in de grond blijft staan kunnen de wortels gaan rotten. Gebruik tijdens het aanplanten een halve zak Vivimus aanplantgrond, die u mengt met de uitgegraven aarde. Hiermee vult u het plantengat op. Dit zorgt voor een ultieme start.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amerikaanse Hulst
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!