Struik-Stamroos Minerva

Rosa Minerva

v.a.: € 12,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
Februari 2022
€ 12,95
Hoogte 30-40cm
Augustus 2021
€ 15,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 60cm
Februari 2022
€ 35,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 90cm
Februari 2022
€ 38,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 110cm
Februari 2022
€ 43,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Struikroos Minerva is een paarse roos die uitbundig bloeit. Deze soort staat bekend om haar sterk geurende rozen. De plant is makkelijk in onderhoud.

Onze voordelen:

Struikroos Minerva kopen:

De Struikroos Minerva is een paarse roos die schittert in iedere plantenborder. De bloeitijd valt tussen juni en oktober. In die periode hangt de plant vol met schitterende bloemtrossen. Later in de zomer en in de nazomer worden de rozen langzaamaan blauw van kleur. Opvallend is de heerlijk sterke geur van de bloemen, die ervoor zorgen dat uw tuin altijd lekker ruikt. Voor het kopen van de Struikroos Minerva zit u bij Bomenenzo.nl helemaal goed. Wij leveren onze planten en bomen uit eigen kwekerij, door heel Nederland en België!

 

Struikroos Minerva verzorgen:.

De Struikroos Minerva is een sterke roos met weinig kans op ziektes. Om een uitbundige bloei te stimuleren is het belangrijk om hem in het voorjaar (en het liefst ook in de zomer) te bemesten met Vivimus universeel. Dit middel is 100% biologisch, ideaal voor een geslaagde aanplant en snelle inworteling. Naast voeding hebben rozen ook relatief veel water nodig. Houd zeker in droge periodes een gieter met water paraat om te zorgen dat de bodem niet uitdroogt.

 

Struikroos Minerva snoeien:

Rozen dienen in het voorjaar gesnoeid te worden, het liefst in de maand maart (net na de laatste vorst). De Struikroos Minerva wordt gemiddeld 80 tot 120 centimeter hoog. Voor het snoeien gebruikt u een scherpe en schone snoeischaar. U knipt de takken terug tot zo’n 15 centimeter boven de grond. Hierna zal de roos weer mooi uitlopen met nieuwe scheuten, fris blad en geurende bloemen.

 

Struikroos Minerva planten:

De meeste rozen staan het liefst in de volle zon of halfschaduw. De Struikroos Minerva komt mooi uit in de plantenborder – alleen of in een groepje. Als u voor een groepje kiest kunt u er maximaal 3 per vierkante meter planten: zo geeft u uw roos voldoende ruimte om te groeien. Voor het aanplanten is het belangrijk om de kluit in een emmer met water onder te dompelen alvorens hem in het aanplantgat te zetten. Maak bij het aanplanten gebruik van vruchtbare aanplantgrond, eenvoudig bij ons te bestellen. Deze grond bevat voldoende meststof voor het eerste jaar.

 

Met de Struikroos Minerva verandert uw tuin in een paarse bloemenzee!

 

TIP: Voor nog meer kleurenpracht in uw tuin raden we u aan om ook eens ons ruime assortiment met klimrozen te bekijken. Ideaal voor een rozenboog, pergola, terrasoverkapping of muur.
TIP:
Kom eens langs op onze kwekerij in Lienden (middenin de Betuwse natuur) om een struikroos naar wens uit te zoeken. Indien gewenst adviseren wij u graag. Wij zetten alles op alles voor een mooie tuin!

 

  • Bloeikleur: Paars
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 5 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 80 - 120 cm 
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Minerva
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!