Struik-Stamroos Marie Curie

Rosa Marie Curie

v.a.: € 11,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
€ 11,95
Hoogte 30-40cm
Augustus 2021
€ 14,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 60cm
Februari 2022
€ 29,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De stamroos Marie Curie valt op in uw tuin door de brede groeiwijze en de lichtroze/oranjekleurige bloemen. De stamroos geeft een heerlijke geur af en zorgt zo voor een bijzondere sfeer in uw tuin. 

Onze voordelen:

Stamroos Marie Curie kopen:

De gevulde bloemen van de stamroos Marie Curie zijn prachtig van formaat en kleur. De combinatie van het lichtroze en oranje maken van deze stamroos een werkelijk bijzonder exemplaar. De bloei van deze bloemen begint in juni en gaat door tot de maand oktober. U geniet zo een groot deel van het jaar van de prachtige bloemen en geur. De stamroos is een klein boompje en is ideaal voor een wat kleinere tuin. De stamroos Marie Curie heeft een gemiddelde hoogte van ongeveer 120 centimeter. De plant houdt van een zonnige plek of een plaats in de halfschaduw.

U bestelt de stamroos Marie Curie eenvoudig en snel via onze webshop! Heeft u vragen over deze stamroos, of wilt u een goed bijpassend advies voor uw tuin? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stamroos Marie Curie verzorgen:

De stamroos Marie Curie heeft een vrij grote waterbehoefte. Geef ruim water aan de plant na het aanplanten, maar ook in droge periodes. Zo voorkomt u uitdroging bij de stamroos. De stamroos heeft voldoende voeding nodig in de vorm van mest. Geef tweemaal per jaar wat mest voor een goede weerstand. Ook stimuleert mest een goede bloei. Verwijder met regelmaat de uitgebloeide bloemen. Zo kan de stamroos de energie richten op nieuwe bloemknoppen.

Stamroos Marie Curie snoeien:

De stamroos snoeit u in de maand maart. Het is goed om bij de voorjaarssnoei de takken ver terug te snoeien, zo’n 5 tot 15 centimeter van de grond. Takken die naar binnen dreigen te groeien snoeit u nog verder af.  

TIP: Zorg voor goede handschoenen als u gaat snoeien. De doorns zijn erg puntig en kunnen u bezeren. 

Stamroos Marie Curie planten:

Net zoals andere rozensoorten houdt ook de stamroos Marie Curie van een zonnige standplaats of een plek in halfschaduw. Plant de stamroos aan in een pot of ga voor een plek in een perk. Meng bij het aanplanten ook wat aanplantgrond bij de aarde. Dit zorgt voor extra energie bij het groeien en bloeien. Na het planten is het van belang om direct ruim water te geven. U plant de stamroos het hele jaar door, maar vermijdt dit bij vorst.

 

  • Bloeikleur: Roze/oranje
  • Bloeitijd: Juni - oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 4 sterren
  • Standplaats: Zon of halfschaduw
  • Hoogte: 120 cm
  • Winterhard: Ja 
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struik-Stamroos Marie Curie
Uw waardering

Onze kwekerij is tot 14 mei gesloten voor bezoek.

U kunt in onze webshop wel bestellen en inspiratie opdoen.

Wij hopen op uw begrip.