Leliegras Big Blue

Liriope muscari Big Blue

v.a.: € 4,50

Formaat
Afmeting 2,5 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 20-25cm
€ 4,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Leliegras Big Blue is een kleiner blijvende siergras soort. Bloeit aan het einde van de zomer met opvallende bloemen en in de winter met donker gekleurde bessen. 

Onze voordelen:

Eigenschappen Leliegras Big Bleu:

Bent u op zoek naar een bijzonder soort Siergras overweeg dan eens het Leliegras Big Blue. Dit Siergras is het gehele jaar door groen en word niet groot. De bladeren van het Leliegras Big Blue lijken veel op gras sprieten als het gaat om model en kleur. Aan het einde van de zomer zullen er aan het Leliegras Big Blue mooie violet blauwe bloemen bloeien die veel weg hebben van Blauwe Druifjes. Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid komen er zwarte bessen aan het Leliegras Big Blue. Deze bessen zullen de gehele winter aan de plant blijven zitten.  Leliegras Big Blue is goed winterhard en staat graag op een half schaduw of schaduw plaats in de tuin.

Onderhoud Leliegras Big Blue:

Het Leliegras Big Blue vraagt alleen wat verzorging aan het einde van de winter. Knip dan alle dode en lelijke bladeren van de plant. Al snel zullen dan de nieuwe bladeren zichtbaar worden. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leliegras Big Blue
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!