Aster Jenny

Herfstaster Jenny

v.a.: € 1,95

Formaat
Afmeting Potmaat 9x9 cm, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
  • Koop 24 st. voor € 1,70 per st.
€ 1,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Met de rijkbloeiende Aster ‘Jenny’ krijgt u een kleurrijke tuin. De plant heeft geurende bloemen met een rood/roze kleur. Deze bloemen lokken o.a. vlinders naar uw tuin. Deze winterharde plant bloeit in september-oktober.

Onze voordelen:

Aster ´Jenny´ kopen:

De Aster ´Jenny´ snel en makkelijk bestellen? Deze herfstaster kunt eenvoudig online kopen op bomenenzo.nl. Deze rijkbloeiende Aster heeft mooie, rood/roze bloemen. De bladeren zijn groen en langwerpig. De Aster ‘Jenny’ is goed winterhard, maar wel bladverliezend in de winter. Deze plant bloeit in september-oktober. De aster wordt tussen de 40 en de 50cm. De geurende bloemen lokken allerlei vlinders, bijen en insecten naar uw tuin. De planten zorgen door hun kleur en aantrekkingskracht voor een kleurrijke tuin.

 

Aster ´Jenny´ verzorgen:

De Aster ´Jenny´ bloeit het best op een zonnige standplaats, maar halfschaduw wordt ook verdragen. De bodem moet goed doorlatend zijn en niet te nat. Een veel voorkomende ziekte bij asters is meeldauw. Meeldauw is te herkennen aan de witte uitslag die schimmels op de bladeren en bloemen leggen. U kunt de kans op meeldauw verkleinen door de grond rondom de Aster ´Jenny´ voldoende water te geven, zo wordt het nat worden van de bladeren en bloemen zoveel mogelijk gemeden. De Aster ´Jenny´ is goed winterhard. Deze plant hoeft dan ook niet extra beschermd te worden tegen kou.

 

Aster ´Jenny´ snoeien:

De bloeiperiode van de Aster ´Jenny´ is september-oktober. De aster kan jaarlijks gesnoeid worden. De beste periode voor het snoeien is in het voorjaar. Asters kunnen na de bloei terug gesnoeid worden tot 10cm boven de grond. Als u de Aster ‘Jenny’ ver terug snoeit, is de plant beter beschermd tegen de vorst.

 

Aster ´Jenny´ planten:

Asters kunnen het beste in het voorjaar geplant worden. Dan is de vorst uit de grond. De grond waar de Aster ‘Jenny’ in geplant wordt, moet goed doorlatend zijn. Verder heeft de plant voorkeur voor een standplaats in de zon.

 

  • Bloeikleur: Rood/roze

  • Bloeitijd: September-oktober

  • Bladkleur: Groen

  • Groenblijvend: Nee

  • Standplaats: Zon/ halfschaduw

  • Hoogte: 40 tot 50cm

  • Winterhard: Ja

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aster Jenny
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!