Blauwe Regen Longissima Alba

Wisteria floribunda longissima Alba

v.a.: € 19,50

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 19,50
Totaal hoogte 275-300cm
€ 33,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Blauwe regen longissima Alba (ook wel Witte regen of Wisteria longissima Alba genoemd) schittert prachtig tegen een pergola, muur, terrasoverkapping of rozenboog. Deze klimplant bloeit twee keer per jaar met lange witte bloemtrossen. 

Onze voordelen:

Blauwe regen longissima Alba kopen:

Bent u op zoek naar een Blauwe regen met lange witte bloemtrossen tot wel 60 cm? Dan is de Blauwe regen longissima Alba dé perfecte klimplant voor in uw tuin! Andere namen voor deze plant zijn Wisteria longissima Alba, Wisteria floribunda longissima Alba of Witte regen. In mei en juni hangen de takken vol met witte bloemen, en in september geniet u vaak nog van een uitbundige nabloei. Voor het online kopen van de Blauwe regen longissima Alba bent u bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres! Een echte blikvanger voor bijvoorbeeld een pergola of terrasoverkapping. De witte bloemen stralen een hoop rust uit.

 

Blauwe regen longissima Alba verzorgen:

De Blauwe regen longissima Alba is in principe makkelijk in onderhoud, maar u moet de plant wel ondersteunen, zodat hij omhoog kan groeien. Gebruik Vivimus universeel om de bodem vruchtbaarder te maken. Dit middel kunt u ook online kopen bij Bomenenzo.nl! Uitbundige bloei gegarandeerd. U kunt ontspannen de winter in, want deze Blauwe regen is zeer winterhard en daardoor goed bestand tegen temperaturen van ver onder het vriespunt. Wel verliest hij in de winter zijn blad. Over het algemeen worden Blauwe regens erg oud, dus u kunt langdurig van de longissima Alba genieten.

 

Blauwe regen longissima Alba snoeien:

Blauwe regens groeien snel en moeten regelmatig gesnoeid worden om ze mooi in vorm te houden. Voor de longissima Alba geldt dat net zo. Als hij volwassen is kan hij wel 7 tot 9 meter hoog worden. Is de plant uitgebloeid? Pak dan de snoeischaar erbij en snoei de zijscheuten terug. Vooral de maanden augustus en september zijn hier geschikt voor. Let er wel op dat u niet té rigoureus te werk gaat. Als u de takken te ver terugsnoeit zal de plant het jaar erop minder goed bloeien.

 

Blauwe regen longissima Alba planten:

Zoek een zonnig plekje uit voor de Blauwe regen longissima Alba. Kies bij voorkeur voor een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Tuinen op het zuiden of westen zijn uitermate geschikt. Bescherm de bodem tegen felle zonnestralen en kies voor humusrijke en vochtige grond. De longissima Alba groeit graag de hoogte in en is daarom perfect voor tegen een pergola, muur, rozenboog of terrasoverkapping. Geniet van de licht geurende witte bloemen in mei, juni én september!

 

TIP: Heeft u nog een leuke pot of rieten mand over? Zet de Blauwe regen erin! De plant staat schitterend op ieder terras. Als hij wat groter wordt kunt u hem altijd nog in de volle grond planten.

TIP: Wist u dat u onze boomkwekerij ook kunt bezoeken? Op zaterdagen heten we u van harte welkom op de kwekerij in Lienden, vlakbij de A15. Neem rustig een kijkje en zoek uw eigen Blauwe regen longissima Alba uit.

 

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: Mei, juni en september
  • Bladkleur: Frisgroen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 7 - 9 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe Regen Longissima Alba
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wanneer kan ik het beste deze blauwe regen planten in de pot op het balkon?

De blauwe regen staat in pot en kan het hele jaar door geplant worden. In de hete zomermaanden en de vorst maanden adviseren wij om niet te planten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!