Perenbomen
vragen? 0344 22 81 00

Perenbomen kopen direct van onze kwekerij

Perenbomen kunt u kopen in veel maten en soorten. Belangrijk is dat u kijkt naar de bestuiving en stamhoogte. Goed zelfbestuivende soorten zijn de Doyenne du Comice, Conference, Concorde en de Gieser Wildeman. Goede kruisbestuivingen vormt u met bijvoorbeeld de Triomphe de Vienne en de Beurre Hardy.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Perenbomen kopen:

Perenbomen uit de Betuwe zijn populaire fruitbomen. Zo komen onze Perenbomen van Betuwse 'goede grond'.

Binnen de Perenbomen zijn veel verschillende rassen. Daarin zijn ook weer veel verschillende vormen. Zoals Hoogstam Perenboom 180 stam, Halfstam Perenboom 120 stam, Laagstam Perenboom 0,50 stam. En Lei Perenbomen. De Lei Perenbomen zijn geschikt voor zowel de boomgaard als in uw particuliere tuin. In een kleine tuin zijn laagstam of halfstam Perenbomen ideaal. Ze nemen niet veel ruimte in en kinderen plukken de peren zo uit de boom.

U kunt online verschillende Perenbomen bestellen en laten bezorgen zoals de Conference, Saint Remy, Gieser Wildeman en nog veel meer.

Eigenschappen Perenbomen:

  • Geeft op 2 jarig hout zijn vrucht.
  • Verkrijgbaar op Hoog-, Half- en Laagstam.
  • Mogelijk te leiden tot een Leiboom.
  • Goed te snoeien. 1 keer per jaar in de wintertijd.
  • Peren zijn zowel te gebruiken als hand- en stoofpeer.

Plant- en Snoei advies Perenbomen:

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over online Perenbomen bestellen, aanbiedingen en andere opties. In onze Perenbomen webshop zijn verschillende Perenbomen te koop.