Perenboom Saint Remy

Pyrus communis 'Saint Remy'

v.a.: € 12,50

Formaat
Stamomtrek Laagstam, Stamhoogte 0.5m
November 2021
€ 12,50
Stamomtrek Halfstam, Stamhoogte 120cm
November 2021
€ 16,50
Stamomtrek Hoogstam, Stamhoogte 180cm
November 2021
€ 24,00
Stamomtrek Lei laagstam, Stamhoogte 0.5m
November 2021
€ 24,00
Stamomtrek Lei halfstam, Stamhoogte 120cm
November 2021
€ 29,50
Stamomtrek Lei hoogstam, Stamhoogte 180cm
November 2021
€ 50,00
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Met de Sainy Remy heeft u niet alleen een mooie boom in de tuin, maar geniet u ook van de heerlijke stoofperen. De stoofperen hebben een groen/bruine kleur een zijn roodkokend. Deze peer is erg lekker bij wild of dessert. De boom is zelfbestuivend en gemakkelijk te onderhouden.

Als u deze boom wilt komen afhalen, graag 1 dag van te voren bestellen.

Onze voordelen:

Bestuivers

De Sainy Remy is een perenboom waaraan heerlijke stoofperen groeien. Voor de peren aan de boom komen zal de boom eerst in bloei staan. Prachtige witte bloesem zal uw tuin sieren in het voorjaar, waarna de peren zich zullen vormen. De Saint Remy is een groen/bruine roodkokende stoofpeer, kookt iets minder rood dan de Gieser Wildeman. De Saint Remy heeft hard, wit en korrelig vruchtvlees. Ze zijn erg lekker bij wild of in desserts. De perenboom Saint Remy is zelfbestuivend maar kan ook bestoven worden door: Gieser Wildeman en Beurre Hardy. Een anderen bestuiver zorgt vaak voor een hogere productie. Plant de Perenboom Saint Remy op een lichte, niet te vochtige standplaats. Hoe meer zon, hoe lekkerder de vruchten,

Lees meer
Een perenboom snoeien doet u in de nazomer, net na de pluk. Snoei dus direct na de oogst de boom. Kort gevormde takken kunt u tot op 20 cm afsnoeien. Dit is een jaarlijks klusje. Na deze snoei zal er waterlot ontstaan, deze kunt u in de zomer weer verwijderen. Ook kun u rond mei/ juni de vruchten uitdunnen wanneer het erg te veel zijn. Zo zorgt u voor een betere kwaliteit peren en voorkomt u takbreuk. Begin niet te vroeg met uitdunnen, de boom doet dit namelijk zelf ook al. Bemest na het snoeien de perenboom.
Lees meer
In de eerste periode na aanplanten is het raadzaam om de Sainy Remy perenboom structureel water te geven. Geef echter nooit water tijdens vorst. Wanneer het één week (zo goed als) droog geweest is kunt u één emmer water over de grond gieten. Giet het water altijd rustig over de grond zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Wanneer het niet alleen droog maar ook erg warm is kunt u twee tot drie keer per week water geven. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven tijdens langdurige droge en warme periodes, zoals in de zomermaanden.
Lees meer
Maak tijdens het aanplanten gebruik van Vivimus Fruit. Deze bodemverbeteraar kunt u vinden bij onze accessoires. Vivimus zorgt er voor dat uw boom de juiste start krijgt om goed te kunnen groeien. Meng de uitgegraven grond met een halve zak Vivimus Fruit en vul hiermee het aanplant gat op. Ook is het belangrijk dat wanneer er een jute zak of ijzeren korf om uw plant zit, u deze niet verwijderd. Hierdoor voorkomt u onnodige wortelschade. Druk na het aanplanten de bodem goed aan en geef voldoende water zodat de wortels goed aan de bodem kunnen wennen. Plaats twee boompalen, één aan elke zijde, op 30/40 cm afstand van de stam van de perenboom. Verbind de palen met de boom door gebruik te maken van boomband en nagels. Deze producten kunt u vinden op onze website onder het kopje accessoires. Hierdoor voorkomt u dat de boom scheef waait en de wortels afscheuren.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Perenboom Saint Remy
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!