Perenboom Bloedpeer

Pyrus communis 'Bloedpeer'

v.a.: € 12,50

Formaat
Afmeting Laagstam, Stamhoogte 0.5m, Totaalhoogte NVT
Leverbaar vanaf november / op aanvraag
€ 12,50
Afmeting Halfstam, Stamhoogte 120cm, Totaalhoogte NVT
November 2021
€ 16,50
Afmeting Hoogstam, Stamhoogte 180cm, Totaalhoogte NVT
November 2021
€ 24,00
Afmeting Laagstam, Stamhoogte 0.5m, Totaalhoogte NVT
Leverbaar vanaf november / op aanvraag
€ 24,00
Afmeting Halfstam, Stamhoogte 120cm, Totaalhoogte NVT
November 2021
€ 29,50
Afmeting Hoogstam, Stamhoogte 180cm, Totaalhoogte NVT
November 2021
€ 50,00
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Bloedperen danken hun naam aan het lichtroze vruchtvlees dat de peren krijgen als ze rijp zijn. De bloedperen zijn te gebruiken voor zowel consumptie als stoofpeer. Bloedperen zijn vrij klein maar lekker sappig en zoet. De boom is geen zelfbestuiver. Een goede bestuiver voor de bloedpeer is de Gieser Wildeman.

Als u deze boom wilt komen afhalen, graag 1 dag van te voren bestellen.

Onze voordelen:

Bestuivers
  • Licht roze vruchtvlees
  • Zeer zoet en sappig
  • Zowel hand- als stoofpeer
  • Herkomst: Belgie
  • Pluktijd: September/Oktober
  • Plantadvies: Boompaal + Boomband ( Hoogstam: palen van 220cm, Halfstam: palen van 150cm)
  • Vivimus Fruit als organische bodemverbeteraar.
  • Bestuivingslijst
Lees meer
Snoei de boom in de winter en in de zomer. In de winter kunt u de vorm van de boom goed zien doordat hij dan kaal is. Tijdens de wintersnoei kort u de hoofdstam en de gevormde takken in. Tijdens de zomersnoei snoeit u het waterlot en de dode- of beschadigde takken. Bemest na het snoeien de boom.
Lees meer
Na het aanplanten dient u voldoende water te geven, hierdoor kunnen de wortels goed aan de bodem wennen. Ook gedurende de eerste periode na aanplanten is het belangrijk dat de perenboom structureel water krijgt. Wanneer het droog is gedurende 1 week geeft u één emmer water. Wanneer het ook erg warm is kunt u twee tot drie keer per week water geven. Geef echter geen water tijdens vorst. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven tijdens langdurige droge en warme periodes.
Lees meer
Graaf een geul waar de wortels of kluit van de perenboom goed inpassen. Maak de bodem goed los zodat er geen water in de grond blijft staan. Meng de uitgegraven aarde met Vivimus Fruit. Het bodemverbeterende middel geeft de perenboom de benodigde voedingstoffen om goed te kunnen groeien. Wanneer er een jute zak of ijzeren korf om de wortels zit van de perenboom, dient u deze te laten zitten. Wanneer u deze verwijderd kunt u de wortels beschadigen en vervalt uw hergroeigarantie. Maak gebruik van twee boompalen en plaats één aan elke zijde van de boom. Hiermee voorkomt u dat de perenboom zal scheefwaaien. Voor een hoogstam boom gebruikt u een paal van 220 cm en voor een laag stamboom gebruikt u een paal van 150 cm. De palen verbindt u met een boom door middel van boomband en nagel. Alle producten en toebehoren kunt u vinden onder accessoires.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Perenboom Bloedpeer
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!