Vrucht- en fruitbomen
vragen? 0344 22 81 00

Vruchtbomen en Fruitbomen

Bomenenzo levert veel fruitbomen van eigen kwekerij. Tussen november en april leveren wij appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen met kale wortels, vers gerooid van het land. Druiven, kiwi's, bessen, bramen, frambozen en andere kleinfruit producten zijn jaarrond leverbaar in pot.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Vrucht en Fruitbomen kopen:

Vrucht en Fruitbomen zijn een aanwinst in uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment vrucht en fruitbomen die u kunt kopen en laten bezorgen: Appelbomen, Perenbomen, Kersenbomen, Pruimenbomen en Oude Fruitbomen. Ook diverse struiken met bessen, bramen en andere vruchten kunt u online bij Bomenenzo.nl bestellen.

Eigenschappen Vrucht en Fruitbomen:

 • In het voorjaar mooie bloesem, die lekker ruikt.
 • In de zomer/najaar eigen vruchten
 • Zelf bestuivend of niet-zelf bestuivend.
 • Leverbaar in Laagstam, Halfstam, Hoogstam en Leivormen
 • Ook diverse struiken met bessen, bramen, frambozen, druiven, aardbeien etc. leverbaar.

Plantadvies Vrucht en Fruitbomen:

Bij hoogstam en half stam fruitbomen adviseren wij palen en boomband te plaatsen. Door uw tuin in ogenschouw te nemen bepaald u de keuze voor welke vorm vrucht of fruitboom er geschikt is. Vrucht en Fruitbomen vergen wel enig onderhoud. Bij jonge fruitbomen wordt de eerste jaren vorm snoei toegepast dit vind plaats in de winter, als de bomen wat ouder zijn en goed gevormd dan vind er onderhoud-snoei plaats waarbij dode takken en het teveel aan takken verwijderd kunnen worden. Bij oude fruitbomen kan er verjonging-snoei worden toegepast. Houd hierbij altijd de vorm van de boom in de gaten.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over vrucht en fruitbomen bestellen, aanbiedingen of andere opties. In onze vrucht en fruitbomen webshop zijn verschillende vrucht en fruitbomen te koop. Bomenenzo.nl levert diverse vrucht en fruitbomen uit onze eigen vrucht en fruitboom kwekerij in Gelderland komen, dus gegarandeerd een vers product.