Vaste planten

Het hele jaar door een mooie tuin met een vaste planten border

Een vaste planten border heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat u niet ieder jaar aan de slag moet om de borders na de winter te vullen met eenjarige planten. Veel mensen kiezen ervoor om naast kleurige eenjarige planten ook vaste planten in de border te poten zodat er meer variatie in de tuin is. Kies als vaste planten wel voor planten die winterhard zijn, zodat u ze tijdens een vorstperiode in de winter niet alsnog moet uitgraven en naar binnen halen. Bij Bomenenzo.nl kunnen wij u adviseren welke planten geschikt zijn voor een vaste planten border.

Vaste planten

Van hoog naar laag sorteren

Vaste planten

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Richt uw vaste planten border gevarieerd in

Er zijn tientallen planten die zich uitstekend lenen voor een border met vaste planten. U kunt daarbij kiezen tussen groene planten en bloeiende planten. Bij de bloeiende planten is er dan ook nog onderscheid in het moment waarop ze hun bloemen laten zien. Als u het een beetje uitkient kunt u van het vroege voorjaar tot de late herfst genieten van bloemen in de tuin. Herfstasters bijvoorbeeld bloeien tot ver in september als het weer een beetje wil meewerken. Zorg er wel voor dat uw vaste planten border voldoende grond bevat zodat de wortels diep genoeg de grond in kunnen om voldoende water op te nemen.

Bestel fraaie planten voor uw borders bij Bomenenzo.nl

Wilt u uw border planten inrichten met een gevarieerd aanbod aan planten? Bekijk dan het aanbod van Bomenenzo.nl in Lienden. Wij bieden alles voor uw tuin, dus ook een ruime sortering voor uw vaste planten border. Heeft u advies nodig over het inrichten van de borders in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt vaste planten voor uw border kopen in onze online shop en de planten afhalen of thuis laten bezorgen. Maar u bent ook van harte welkom op onze kwekerij om uw planten uit te zoeken en direct mee te nemen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00