Plantenborder

Maak uw tuin gezellig met een kleurrijke plantenborder

Met een plantenborder kunt u uw tuin eenvoudig fraai en gezellig maken, het hele jaar door. Een border leent zich uitstekend voor bollen, eenjarige planten of vaste planten. Als u kiest voor een lang bloeiseizoen dan kunt u beginnen met bloembollen, die hun bloemen in het voorjaar laten zien. Als de bollen zijn uitgebloeid kunt u eenjarige plantjes uitkiezen voor uw plantenborder. Als het weer een beetje meewerkt dan bloeien die tot ver in de herfst. Als u minder werk wilt hebben aan uw borders dan kunt u er ook voor kiezen om er deels vaste planten in te zetten. Let er dan op dat u kiest voor winterharde planten, die hoeven in de winter niet binnen te worden gehaald.

Plantenborder
Van hoog naar laag sorteren
Plantenborder
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Een plantenborder kan in iedere tuin

Als u uw tuin een beetje overzichtelijk wilt indelen dan zijn plantenborders een prima keuze. Als u er looppaden tussen aanlegt kunt u de planten ook gemakkelijk verzorgen en besproeien. Als u hoogteverschil in uw tuin heeft dan kunt u de plantenborder met hoogteverschil aanleggen zodat u een kleurrijke bloemenpracht in de tuin kunt planten. Voordat u gaat planten is het belangrijk om de plantenborder van verse tuinaarde te voorzien die genoeg voeding bevat voor de planten. Verwijder tijdens het seizoen regelmatig uitgebloeide bloemen en opkomend onkruid.

Welke planten wilt u in uw borders?

Bij Bomenenzo.nl kunt u terecht voor een keur aan planten voor uw tuin. U kunt hier ook een plantenborder kopen. U kunt de kwekerij in Lienden bezoeken om inspiratie op te doen, maar dat kan ook online. Alle planten voor uw borders zijn ook via de webshop te bestellen. U kunt uw bestelde plantenborder zelf afhalen maar u kunt uw bestelling ook thuis laten bezorgen. Wilt u advies over geschikte planten voor uw borders, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij uw keuze.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00