Borderpakket volle zon

Borderpakket volle zon voor zonrijke tuinen

Een borderpakket volle zon is de juiste keuze voor een zonrijke tuin. Er zijn verschillende soorten planten en elke plantensoort heeft een eigen ideale plek. Veel planten zijn geschikt voor plaatsing in de volle zon, maar er zijn zeker ook planten die juist beter groeien en bloeien in de schaduw of half-zon. In een borderpakket volle zon vindt u planten die perfect zijn voor plaatsing in de volle zon.

Borderpakket volle zon

Van hoog naar laag sorteren

Borderpakket volle zon

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Borderpakket volle zon of juist voor in de schaduw?

Het is belangrijk om goed naar de gewenste plaatsing in uw buitenruimte te kijken voor het maken van een goede keuze uit ons assortiment borderpakketten. Een borderpakket volle zon is niet geschikt voor de schaduwrijke tuin, terwijl een borderpakket met schaduwplanten juist niet voor zonrijke buitenruimten geschikt zijn. Waar komt dit verschil vandaan? Schaduwplanten hebben weinig behoefte aan licht en hebben over het algemeen grotere bladeren, zodat zij ook in de schaduw toch voldoende licht op kunnen vangen voor fotosynthese. De zonneplanten hebben dan juist vaak weer kleinere bladeren, waarmee zij met gemak kunnen voldoen aan hun behoefte aan licht.

De bladeren van planten vertellen u veel over de lichtbehoefte

In een volle zon borderpakket vindt u dus over het algemeen planten met kleinere bladeren dan wanneer u kiest voor een schaduwrijk borderpakket. Het formaat van de bladeren van een plant hangt sterk samen met de hoeveelheid bladgroen die de betreffende plant nodig heeft om in de eigen energiebehoefte te voorzien door middel van fotosynthese. Zo is dus eigenlijk vrijwel altijd aan de bladeren te zien in wat de lichtbehoefte, of zonbehoefte, van een plant is. Heeft u veel zon in uw buitenruimte? Dan kunt u het best een borderpakket volle zon kopen bij Bomenenzo.

Optimaal genieten van een borderpakket volle zon

Een volle zon borderpakket biedt u de juiste planten voor de zonrijke tuin, zodat u optimaal kunt genieten van mooie, goed ontwikkelde en sfeervolle planten. Wij hebben onze pakketten, waaronder het borderpakket volle zon, met de grootste aandacht samengesteld. Heeft u interesse in een mooi borderpakket? Ontdek dan direct ons complete assortiment online.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00