Borderpakket vaste planten

Borderpakket vaste planten mooi creëren

Een borderpakket vaste planten biedt u een mooie verzameling planten voor het creëren van de mooiste borders. Met de grootste zorg hebben wij mooie en goed gevarieerde borderpakketten voor u samengesteld. Het is natuurlijk aan u om de borders mooi in te richten, zodat u er optimaal van kunt genieten. Wilt u het maximale uit een vaste planten borderpakket halen? Dan geven wij u graag inzicht in drie aandachtspunten.

Borderpakket vaste planten
Van hoog naar laag sorteren
Borderpakket vaste planten
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

1. Een borderpakket vaste planten kiezen op standplaats

Het is heel belangrijk om vooraf goed te kijken naar de specifieke standplaats. Er zijn namelijk borderpakketten met planten die het best groeien en bloeien in de volle zon, maar u kunt ook een borderpakket vaste planten kopen die vooral in de schaduw heel goed ontwikkelen.

2. Werk volgens het zogenaamde trapeffect

In het borderpakket vaste planten zijn varianten te vinden in verschillende formaten. De hoogte van de planten verschilt. Wilt u een mooie, goed verzorgde en bijzondere border creëren? Dan is het verstandig om volgens het zogenaamde trapeffect te werken. Dit betekent dat de lagere planten voorin staan en de hogere planten achterin. Dit voorkomt dat bepaalde planten aan het zicht onttrokken worden.

3. Kies de kleuren bewust

Er zijn aardig wat verschillende soorten vaste planten en iedere variant heeft eigen uiterlijke kenmerken. Gaat u meerdere borders creëren en wilt u hierbij op kleur werken? Dan is het aan te raden om de kleuren binnen het borderpakket vaste planten goed te bekijken. Dit helpt bij het maken van de juiste kleurkeuzes voor uw borders.

Een mooi borderpakket vaste planten bestellen

Wilt u ook gaan genieten van een mooie border of misschien wel meerdere sfeervolle borders? Dan kunt u bij ons natuurlijk een borderpakket vaste planten naar wens bestellen. Wij hebben meerdere mogelijkheden binnen ons assortiment, waardoor er altijd opties beschikbaar zijn die aan uw voorkeuren voldoen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00