Border planten laag

Welke soorten border planten laag zijn er?

Border planten laag zijn goed geschikt om vooraan in een border te plaatsen. Wanneer u mooie borders wilt creëren, dan doet u dit het best met planten in diverse hoogten. Bomenenzo heeft diverse borderpakketten samengesteld waarin planten van verschillende formaten te vinden zijn. Zo heeft u alle gelegenheid om te werken volgens het zogenaamde trapeffect, waarbij de hoge planten achterin staan en de lage border planten voorin een plek innemen. Zo zijn alle planten mooi zichtbaar en ontstaat er een sfeervolle border waar u echt van kunt genieten.

 

Border planten laag

Van hoog naar laag sorteren

Border planten laag

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Wanneer kiest u voor border planten laag?

U kunt diverse varianten van de border planten laag kopen, zodat u de voorzijde van de border mooi in kunt richten met planten die goed bij uw voorkeuren passen. Houdt u van een ‘vol’ effect? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om enkele lage borderplanten onder de hogere planten te plaatsen. Hierdoor ontstaat er een voller effect en kan ook makkelijker een ‘verwilderd’ effect worden gerealiseerd. Een belangrijk voordeel van de lage borderplanten is wel dat zij onkruid tegenhouden, waardoor u hier aanzienlijk minder last van heeft.

Veel verschillende mogelijkheden voor lage planten

Wanneer u border planten laag wilt kopen, dan heeft u meer dan voldoende keuze. Er zijn diverse lage planten beschikbaar, welke zeker ook terug te vinden zijn in de borderpakketten van Bomenenzo. We kennen natuurlijk ook diverse bodembedekkers om een border mooi aan te vullen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de heesters of siergrassen. Onder de meest bekende bodembedekkers vinden we onder meer de salie, vlambloem, maagdenpalm, vetmuur en vrouwenmantel. In onze borderpakketten zijn de mooiste lage planten te vinden voor in uw borders.

Creëer de mooiste borders met border planten laag

Lage planten zorgen voor een mooie aanvulling van borders. Wij hebben diverse borderpakketten voor u klaarstaan waarin vaste planten te vinden zijn die verschillende hoogten bereiken. Zo zorgt u makkelijk voor sfeervolle borders. Wilt u border planten laag bestellen? Maak dan online kennis met ons ruime assortiment.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00