Border planten groenblijvend

Border planten groenblijvend in de winter

Border planten groenblijvend zijn planten die ook in de winter hun blad behouden. Diverse planten verliezen hun bladeren in het winterseizoen, waardoor de tuin erg kaal, leeg en somber kan lijken. Veel mensen geven dan ook de voorkeur aan groenblijvende border planten. Deze zijn ook in de winter mooi groen, waardoor de borders ook in het winterseizoen en sfeervolle uitstraling hebben.

Border planten groenblijvend
Van hoog naar laag sorteren
Border planten groenblijvend
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Groene borders met de border planten groenblijvend

Wilt u ook in het koudere seizoen van het jaar genieten van mooi groene borders? Dan kunt u bij Bomenenzo border planten groenblijvend kopen. Deze planten hebben wij speciaal geselecteerd op het kenmerk dat zij ook in de winter mooi groen blijven. Hier zijn meerdere soorten van, waardoor u nog altijd goed kunt variëren in de borders. Belangrijk om te weten is wel dat de groenblijvende borderplanten relatief kort bloeien. Vaak hebben we het over een periode van gemiddeld drie werken. Buiten deze bloeitijd zien we uitsluitend het groen van deze planten.

Veel soorten wintergroene planten

Borderplanten kunnen we in diverse groepen onderverdelen. Zo kennen we winterbloeiers, najaar bloeiers en zomerbloeiers, maar bijvoorbeeld ook de bodem bedekkende planten. Wanneer u wilt genieten van border planten met groenblijvend karakter in de winter, dan zijn er veel mogelijkheden. Er komen namelijk steeds meer groenblijvende planten bij. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten zegge en zwenkgras, maar ook aan vlambloem, schuimbloem en bijvoorbeeld steenbreek. Dit zijn slechts enkele groenblijvende planten. Uiteraard hebben wij de mooiste varianten voor u geselecteerd en samengevoegd in mooie borderpakketten.

Kies voor border planten die groenblijvend zijn in de winter

U wilt natuurlijk niet alleen in de warmere perioden van het jaar genieten van mooie en sfeervolle borders. In de winter wilt u ook naar mooie borders kijken. Dit kan zeker wanneer u kiest voor één van onze pakketten met border planten die groenblijvend zijn. Bekijk online de mogelijkheden en plaats een bestelling. Wilt u eerst meer informatie of advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00