Border planten

Maak uw tuin gezellig met kleurige border planten

Met veelkleurige border planten kunt u uw tuin in een handomdraai omtoveren in een kleurig geheel. Na de winter, als het ook ’s nachts niet meer vriest, kunt u uw border met planten verfraaien. Deze planten zijn in de meeste gevallen namelijk niet winterhard. Het is dus belangrijk om te wachten tot ook de nachten vorstvrij zijn. Ervaren tuiniers wachten tot na de IJsheiligen, van 10 tot 14 mei. Als u borderplanten gaat kopen, let dan op dat u er niet te veel koopt. Veel mensen zijn geneigd flink in te slaan, maar de planten groeien uiteraard en hebben dus wel wat ruimte nodig. Plant ze niet te dicht bij elkaar.

Border planten
Van hoog naar laag sorteren
Border planten
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Verschillende kleuren border planten combineren

Border planten zijn te koop in verschillende kleuren. Sommige planten hebben typische kleuren zoals Afrikaantjes, deze zijn er alleen in geel en oranje. Maar andere planten zoals mini margrieten kunt u kopen in verschillende kleuren. Op die manier kunt u uw borders inrichten zoals u dat het mooist vindt. Omdat eenjarige planten vaak niet heel diep wortelen is het belangrijk om ze bij warm weer regelmatig te sproeien. Verwijder ook de uitgebloeide bloemen zodat de plantjes hier geen energie meer aan verspillen. U kunt border planten natuurlijk ook in een grote pot of plantenbak zetten om zo uw tuin meer gevarieerd in te richten.

Online border planten kopen

U kunt online border planten kopen bij Bomenenzo.nl, maar u kunt natuurlijk ook zelf langskomen bij de kwekerij in Lienden. Het voordeel daarvan is dat u de border planten die u koopt zelf kunt zien. Maar bestellen kan natuurlijk ook. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw planten af te halen of te laten bezorgen. U kunt uw bestelling direct online afrekenen via verschillende betaal opties. Als u kiest voor afhalen zorgen wij ervoor dat uw border planten voor u klaar staan als u bij ons langskomt.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00