Border planten pakket

Welk border planten pakket past bij mij?

Een border planten pakket is ideaal wanneer u makkelijk een prachtige border wilt realiseren met veel variatie. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het planten border pakket goed bij u en uw tuin past. Wilt u een border planten pakket kopen? Dan zijn er in de basis drie zaken om goed op te letten. Wij leggen deze drie zaken graag aan u voor.

Border planten pakket

Van hoog naar laag sorteren

Border planten pakket

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

1. Een border planten pakket voor in de zon of voor in de schaduw?

Ligt uw tuin vrijwel de hele dag in de volle zon? Dan kunt u het best een pakket border planten kopen die het best groeien en bloeien in de volle zon. Is uw buitenruimte juist schaduwrijk? Dan zijn hiervoor andere pakketten borderplanten beschikbaar. Kijk daarom goed naar de plaatsing om uw keuze daarom te baseren.

2. Diverse kleuren binnen de pakketten

Bij Bomenenzo vindt u tal van mooie pakketten voor borders. Ieder pakket heeft eigen kenmerken. Heeft u een specifieke voorkeur voor bepaalde kleuren? Dan kunt u hierop letten. Wij hebben pakketten met onder meer de kleuren blauw, paars, zilver, geel en wit. Ieder pakket is goed gevarieerd en beval kleuren die mooi bij elkaar passen. Zo kunt u wat kleur betreft goed op uw persoonlijke voorkeuren af gaan.

3. Het aantrekken van bepaalde insecten

Insecten in de tuin; de ene persoon is er dol op en de andere persoon wordt er eerder bang van. Ook dit is een aandachtspunt bij het kiezen van een border planten pakket. Er zijn namelijk diverse pakketten beschikbaar die in het bijzonder goed geschikt zijn wanneer u bepaalde insecten aan wilt trekken. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan bijen en vlinders.

Kies online een mooi border planten pakket

U kunt bij Bomenenzo online de beschikbare plantenpakketten bekijken. Wij hebben ieder pakket voorzien van een heldere omschrijving betreffende de inhoud. Heeft u een pakket gevonden dat u aanspreekt? Dan kunt u natuurlijk direct dit border planten pakket online bestellen bij ons.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00