Oude Fruitbomen
vragen? 0344 22 81 00

Oude Fruitbomen kopen direct van onze kwekerij

Oude fruitbomen (de appelbomen en perenbomen) zijn jarenlang gebruikt in de fruitteelt. Deze bomen geven al vrucht en zijn jaarlijks gesnoeid. Deze bomen kunt u kopen omdat ze te groot geworden zijn. Solitair in uw tuin heeft u er een prachtige oude fruitboom aan. Bloesem in de lente en fruit in het najaar. Alle soorten zijn zelfbestuivend!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Oude Fruitbomen kopen:

Deze prachtige oude bomen zijn opgegroeid bij fruittelers in de Betuwe. Deze oude fruitbomen hebben er al heel wat jaartjes goede dienst opzitten. Oude Fruitbomen geven uw tuin een volgroeide en karakteristieke uitstraling en zijn direct vruchtdragend. Oude fruitbomen zijn onderhouds vriendelijk en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Volwassen en oude fruitbomen geven met hun grillige takken uw tuin een volgroeide en exclusieve uitstraling. Ze zijn ongeveer 15 tot 20 jaar oud en direct leverbaar.Deze bomen kunt u kopen en laten bezorgen: Pyrus Conference, Prunus d. Reine Victoria en Malus d. Elstar.

Eigenschappen oude fruitbomen:

  • Oude fruitbomen geven uw tuin direct een volgroeide en exclusieve uitstraling.
  • Met hun grillige vormen zijn het echte blikvangers
  • Zijn direct vruchtdragend.
  • Oude fruitbomen zijn onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.
  • Ze zijn ongeveer 15 tot 20 jaar oud en direct leverbaar

 

Plantadvies oude fruitbomen:

Oude fruitbomen kunnen tegen een stootje doordat ze gewent zijn aan het oer Hollands klimaat. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen het hele jaar door geplant worden. Oude fruitbomen staan prachtig in iedere tuin of terras in planten bak of volle grond.

In onze oude fruitbomen webshop zijn verschillende oude fruitbomen te koop.