Laurierhaag snoeien
Hoe snoei je een laurierhaag

Is het tijd om uw Laurierhaag te snoeien?

Heeft u een prachtige Laurierhaag in uw tuin staan en is de vorm er een beetje uit? Of is uw Laurierhaag net geplant maar kan de haag uw privacy nog niet waarborgen? In beide gevallen is het onderhouden en het snoeien van de Laurierhaag noodzakelijk om het tot een mooi geheel te laten groeien. Het liefste laat de Laurierhaag zich tweemaal per jaar snoeien, eenmalig in het voorjaar en eenmalig in het najaar. 

Laurierhaag snoeien
Van hoog naar laag sorteren
Laurierhaag snoeien
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Het snoeien van uw Laurierhaag door Bomenenzo.nl?

Het snoeien van een Laurierhaag is niet voor iedereen weggelegd. Vaak wordt dit met een goede, scherpe elektrische heggenschaar gedaan om de bladeren zo min mogelijk aan te tasten. Maar niets is minder waar. Een Laurierhaag beschadigd u juist het minst door een simpele snoeischaar te gebruiken. Omdat dit een behoorlijke klus kan zijn waar u tegenop kunt zien, kunt u er ook voor kiezen om een professional in te schakelen. Bomenenzo.nl is meer dan alleen het verstrekken van informatie over bomen en planten. Zo bezit Bomenenzo.nl een groot oppervlakte aan grond waar we zelf een breed assortiment aan bomen en planten kweken. Kom dus gerust een kijkje nemen op onze kwekerij in Lienden en laat u zich inspireren voor uw eigen tuin!

 

Laurierhagen snoeien

Als uw Laurierhaag niet voldoende heeft gegroeid na de knipbeurt in het voorjaar, dan doet u er verstandig aan om de Laurierhaag niet nogmaals te snoeien in het najaar. Als de haag niet voldoende heeft gegroeid en u gaat de Laurierhagen wel snoeien dan zal de haag zich niet volgroeien wat zonde is als u juist de haag heeft laten planten om uw privacy wat meer te waarborgen. Weet u niet zeker of de haag gesnoeid moet worden? Neem dan contact op met Bomenenzo.nl en wij adviseren u graag meer over uw persoonlijke situatie.

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00