Laurierhaag
Plant je laurierhaag en geniet van direct privacy

Laurierhaag

Met de laurierhaag creëer je een luxueuze en privacy volle erfafscheiding. Maak bijvoorbeeld een prachtige tuin omlijsting of scheid de tuin van het terras. De laurierhaag is verkrijgbaar in verschillende soorten en doet het goed op iedere plek in de tuin. Zo kan hij zowel in de volle zon als in de schaduw goed groeien. Een ander groot voordeel is dat de laurierhaag niet alleen winterhard is, maar ook wintergroen. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn voor een kale haag en geniet je het hele jaar door van een groene aanblik In de tuin!

Laurierhaag
Van hoog naar laag sorteren
Laurierhaag
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Haag Laurier

De laurier is erg geschikt voor het maken van bijvoorbeeld een lage-, hoge-, brede- of juist smalle haag. Deze Laurier wordt soms verward met het befaamde keukenkruid. Deze laurierbladeren zijn echter niet eetbaar en een geheel andere soort dan de laurier die je in de keuken tegen kunt komen. Deze laurier is een populaire haagplant die je kunt herkennen aan de langwerpige, donker groene en gladde bladeren. Deze soort is erg populair doordat hij snel groeit tot een dichte en volle haag. Via onze webshop koop je verschillende soorten van de laurier, zowel als haag en als solitair. Kies bijvoorbeeld voor de Portugese laurier haag, de Rotundifolia,  de Laurier Caucasuca, de Laurier Novita of de Olijfwilg struik. Met de laurier creëer het hele jaar door een groen uitzicht in de tuin, zonder hier al te veel voor te hoeven doen. Zo snoei je de laurierhaag twee keer per jaar, voor en na de bloeiperiode, en voorzie je de haag van de benodigde voedingsstoffen. Hierdoor zorg je ervoor dat deze dichter groeit en gezond blijft. Kies de soort die het beste bij jouw tuin past of maak juist een prachtige gemengde haag.

Laurier haag

De laurierhaag kopen doe je gemakkelijk en snel online via BomenEnzo.nl. Neem online een kijkje in onze kwekerij en bekijk zo gemakkelijk alle verschillende soorten bomen en planten. Wil je liever de soorten met eigen ogen bekijken? Kom dan langs op onze kwekerij, je bent van harte welkom. Naast de prunus hebben wij nog vele andere soorten in ons assortiment. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website. Heb je vragen over onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. We geven je vrijblijvend een persoonlijk advies en helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomtuin. Bestel alles online en kom het afhalen bij onze kwekerij of laat het gemakkelijk thuisbezorgen. Wil jij jezelf compleet ontzorgen? Laat dan je bestelling niet alleen thuisbezorgen, maar ook nog eens door onze professionals aanplanten. Zo ben je verzekerd van de beste start voor jouw nieuwe planten! Bekijk hiervoor eens onze aanplantservice.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00