Laurier op stam
Hoe verzorg je een laurier op stam

Laurier op stam

Een Laurier op stam voor uw tuin aanschaffen? Naast dat deze bomen winterhard zijn, zijn het ook nog eens ongelofelijk fijne bomen op het moment dat u uw tuin wat beschutting wilt bieden. Mocht u meer Laurieren naast elkaar planten kunt u er op deze manier zo een (erf)afscheiding van maken waardoor u het hele jaar privacy creëert in uw tuin. Uiteraard hebben wij de Laurier op stam in diverse hoogtes waardoor er voor ieder wat wils aanwezig is op onze kwekerij in Lienden. 

Laurier op stam
Van hoog naar laag sorteren
Laurier op stam
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Koop uw Laurier op stam bij Bomenenzo.nl

Naast de Laurier op stam heeft Bomenenzo.nl een breed assortiment van bomen en planten. Zo kunt u onze volledige assortiment op onze website bekijken, maar het is natuurlijk veel prettiger om de kwaliteit van onze bomen op onze kwekerij te komen bewonderen. Onze boomkwekerij bevindt zich in Lienden en is dagelijks voor u geopend. Ook als u vragen heeft over onze diverse planten en bomen kunt u deze direct stellen aan onze professionals. 

 

Is het tijd om uw Laurier op stam te snoeien?

Het snoeien van een Laurier op stam moet met beleid en zorg gedaan worden. Als u kiest voor een enkele Laurier op stam dan is een eenmalige snoeibeurt in het jaar vaak voldoende. Heeft u een (erf)afscheiding gecreëerd met deze haagplanten, dan is het snoeien van een Laurier een stuk ingewikkelder. Want naast de vorm moet ook de dichtheid van de heg mooi intact blijven. Bent u niet iemand met groene vingers? Dan kunt u ook een professional inschakelen om te zorgen dat uw Laurier op stam het hele jaar er prachtig bijstaat!

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00