Laurier kwekerij
Koop je laurier planten vanaf de kwekerij

Laurier kwekerij

De Prunus Lusitanica Angustifolia is bij veel beter bekend onder de naam ‘Portugese laurier’. De Portugese laurier komt veel voor in de Nederlandse tuin en is een schitterende altijdgroene plant. De laurier heeft kleine donkergroene bladeren met roze bladstelen. Deze geven de laurier een luxueuze uitstraling. De Portugese laurier is prachtig als solitair maar ook als haag. De prunus groeit dan ook erg dicht en zorgt ook voor veel privacy in de tuin of op het terras. Tevens kun je in het voorjaar genieten van prachtige aromatische bloemen, die in het najaar plaatsmaken voor kleine bessen. De Portugese laurier kan zowel in de grote tuin als de kleine tuin goed groeien, doordat de heg weinig ruimte in beslag neemt.

Laurier kwekerij
Van hoog naar laag sorteren
Laurier kwekerij
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kwekerij Laurier

Zoek jij een kwekerij die de Portugese laurier verkoopt? Dan zit je goed bij kwekerij BomenEnzo! We hebben verschillende soorten van de Portugese laurier. Zo koop je de Portugese laurierhaag plant, de Portugese laurier bol of de kant en klaar haag van de Portugese laurier. Met een kant en klaar haag geniet je vanaf dag één al van een grote volgroeide haag die veel privacy biedt. De Prunus lusitanica is een sterke, winterharde en groenblijvende haagplant. De laurier groeit tot maximaal 3 meter en is dan ook uitermate geschikt voor het creëren van een natuurlijke afscheiding in de tuin of op het terras. In de lente bloeit de Portugese laurier met prachtige witte bloemetjes, die een heerlijke geur verspreiden. Dit maakt het Portugese laurier niet alleen populair onder mensen, maar ook onder insecten zoals vlinders en bijen. Na de bloei zullen er rode bessen aan de Portugese laurier verschijnen, die later zwart zullen kleuren. Let wel op: deze bessen zijn niet eetbaar. Plaats de Portugese laurier in de zon of halfschaduw en geniet het hele jaar door van een groene aanblik In de tuin.

Laurier-kwekerij

Een Portugese laurier kopen? Dat doe je eenvoudig en snel bij kwekerij BomenEnzo.nl. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze kwekerij om de Portugese laurier eerst met eigen ogen te bekijken. Naast de Portugese laurier vind je in ons assortiment nog vele andere soorten bomen en planten. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze meerstammige bomen, exotische planten, groenblijvende hagen planten, vaste planten of toebehoren. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres voor bijvoorbeeld mest, aanplantgrond of boompalen. Heb je vragen over deze haagplant of één van onze andere bomen of planten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en geven je vrijblijvend advies. Laat alles gemakkelijk thuisbezorgen of kom de bestelling afhalen bij onze kwekerij in Lienden (Betuwe). Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen om je bestellen niet alleen te laten bezorgen, maar ook nog eens laten aanplanten. Zo leveren wij jouw bestelling en zorgen onze professionals ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangeplant. Bekijk hiervoor eens onze aanplantservice.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00