Laurier haag laag
Kan een laurierhaag laag blijven

Een lage Laurierhaag of een hoge?

Een Laurierhaag zorgt voor een schitterende omlijsting van uw tuin, maar hoe hoog of laag is ideaal voor uw situatie? Als u meer privacy in uw tuin wilt kunt u kiezen voor een hoge haag. Wilt u juist uw tuin meer ‘openen’ dan is een lage haag een oplossing. U kunt uw Laurier zelf laag houden, of u kiest voor een soort die van zichzelf al laagblijvend is. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze en wilt u uw wensen graag met een expert bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail, en uiteraard kunt u ook gezellig langskomen bij onze kwekerij!

Laurier haag laag
Van hoog naar laag sorteren
Laurier haag laag
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

How to: Een Laurier haag laag houden.

Een lage laurier haag maakt uw tuin meer open, maar hoe kunt u hem het beste laag blijven houden? Het zal geen verrassing zijn dat u hiervoor de Laurier regelmatig moet snoeien. De Portugese Laurier kan bijvoorbeeld zeer goed snoei verdragen, en kan in allerlei hoogtes worden gehouden. Hiermee is deze haagplant ook geschikt voor een lage haag. Om uw Laurier mooi in model te houden kunt u hem twee keer per jaar voorzien van een snoeibeurt. Snoei de eerste keer in het voorjaar (maart/april) en de tweede keer in de zomer (augustus/september). Voor meer informatie over het snoeien van uw Laurier kunt u het beste naar de productpagina over de betreffende soort gaan.

 

Laurierhaag laag? Ontdek de mooiste Laurier hagen bij bomenenzo.nl

Of u nou op zoek bent naar laagblijvende Laurier hagen, of naar Laurier soorten die u zowel laag als hoog kunt houden, bij bomenenzo.nl bent u op het juiste adres. Wij verkopen alleen de mooiste Laurier hagen, en wij helpen u ook graag met tips en tricks om uw haag mooi te houden. Voor vragen of een goed advies kunt u ons bellen of mailen, of kom eens langs onze kwekerij!

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00