vragen? 0344 22 81 00

bodembedekkers online kopen

Bodembedekkers groeien laag over de grond en vormen zo een bedje. Hierdoor heeft onkruid weinig tot geen kans. Verschillende soorten geven mooie, fijne bloemen. Zeer gemakkelijk en aan te raden zijn de Vinca minor en de Vinca minor Alba, de lekker geurende Lavendel Hidcote en de witte lavendel Edelweiss. Gelijk een dichte beplanting? U kunt bij ons maar liefst 9 verschillende kant en klaarmatten kopen.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bodembedekkers kopen.:

Bodembedekkers zijn de oplossing voor een onderhoudsarme tuin. Door het planten van bodembedekkers weert u het onkruid. Er is een ruime keuze aan wintergroene en bladverliezende soorten. U kunt bodembedekkers kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Bodembedekkers:

  • Onderhoudsarm.
  • Jarenlang tuinplezier.
  • Onkruid verminderend.
  • Ruime keus uit bladverliezend en groenblijvend.
  • Vele soorten en kleuren.

Plantadvies Bodembedekkers:

Er is voor iedere tuin en voor ieder plekje in uw tuin wel een plaatsje voor een geschikte bodembedekker. Voor schaduw, zon , half schaduw, onder bomen en langs vijvers. Bodembedekkers kunnen het hele jaar door geplant worden met uitzondering als het vriest.

Voor meer informatie over Bodembedekkers kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Bodembedekker webshop kunt u Bodembedekkers kopen.

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.