Laurier per meter
Hoeveel Laurier per meter heb ik nodig

Veelgestelde vraag: Hoeveel Laurier planten per meter?

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel Laurier planten per meter men het beste aan kan houden. Om antwoord te kunnen geven op deze vraag is het belangrijk om eerst te kijken naar de verschillende soorten en formaten die bij ons beschikbaar zijn. Als u kleine plantjes wilt gebruiken, zult u er hiervan meer nodig hebben per meter (voor een volle haag), dan wanneer u kiest voor een groter formaat. Bij het volgende kopje komen alle beschikbare formaten aan bod. Heeft u soms ook nog andere vragen over de Laurier? Voor al uw vragen en/of een goed advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of breng een bezoek aan onze kwekerij! Onze groenexperts kunnen u alles vertellen over Laurier planten en bomen, en helpen u hier graag mee verder.

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Beschikbare formaten van Laurier haagplanten

Om zeker te weten of onderstaand formaat ook beschikbaar is voor de door u gewenste soort, check altijd de betreffende productpagina. De volgende formaten gelden als algemene leidraad. Er zijn Laurier haagplanten beschikbaar van 40 - 60 cm, 80 - 100 cm, 100 - 125 cm, 125 - 150 cm, 150 - 175 cm. Het verschil tussen de kleine- en grote planten is, naast het benodigde aantal per meter, ook de hoeveelheid tijd die nodig is om mooi dicht te groeien. Als u direct kiest voor grote haagplanten, zal uw haag ook sneller dichtgroeien, dan bij planten van 40 cm. Met de grotere haagplanten kunt u eerder genieten van uw prachtige, natuurlijke erfafscheiding en uiteraard ook uw privacy!

 

Hoeveel Laurier per meter kunt u het beste aanhouden?

Houdt voor het gemak de volgende (algemene) richtlijnen aan:

Voor planten tussen de 40 en 60 cm: 5 stuks per meter

Voor planten tussen de 60 en 80 cm: 4 stuks per meter

Voor planten tussen de 80 en 100 cm: 3 stuks per meter

Voor planten tussen de 100 en 125 cm: 2,5 stuks per meter

Voor planten tussen de 125 en 150 cm: 2 stuks per meter

Voor planten tussen de 150 en 175 cm: 2 stuks per meter

 

TIP: Laat u het aanplanten van uw Laurier haag liever aan professionals over? U kunt gebruik maken van onze speciale aanplantservice voor Laurier hagen. Zo kunt u zorgeloos genieten van een prachtige nieuwe haag!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00