Vaste planten border zon

Een vaste planten border in de zon is heel goed mogelijk

Wilt u een vaste planten border in de zon dan is het belangrijk om hiervoor de juiste planten uit te kiezen. Sommige planten, zowel eenjarigen als vaste planten kunnen prima tegen volle zon, mits u er uiteraard voor zorgt dat de planten voldoende water krijgen. Als het in de zomer langdurig droog is zult u dus regelmatig moeten gieten of sproeien om ervoor te zorgen dat de planten het goed blijven doen en niet verdrogen.

Vaste planten border zon
Van hoog naar laag sorteren
Vaste planten border zon
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Richt uw vaste plantenborder in de zon goed doordacht in

Als u een vaste planten border in de zon gaat inrichten is het belangrijk om goed na te denken over de planten die u erin gaat zetten. Een zon border met vaste planten kan prima, als u er even goed over nadenkt. U kunt bijvoorbeeld hogere planten gebruiken die wat schaduw geven voor planten die u ervoor zet. De zon draait uiteraard, dus de planten in uw border zullen zeker niet de hele dag in de volle zon staan. Zorg voor goede voedzame grond zodat de planten op ieder moment voldoende vocht en voeding kunnen opnemen. Verwijder uitgebloeide bloemen zodat de planten al hun energie kunnen gebruiken om te groeien en nieuwe bloemen te geven.

Ruime keuze aan planten voor uw borders

Wilt u uw vaste planten border in de zon gaan inrichten? Bekijk dan online het ruime aanbod aan planten bij Bomenenzo.nl. U kunt uw planten direct via de webshop bestellen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij onze kwekerij in Lienden. Uiteraard kunt u ook langskomen bij de kwekerij en ter plekke uw planten uitzoeken. Wilt u advies over het inrichten van borders met vaste planten die in de zon staan? Wij helpen u graag met onze brede kennis en ervaring als u vaste planten voor uw border in de zon wilt kopen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00