Borderpakket smalle border

Een fraaie tuin met een borderpakket voor een smalle border

Een borderpakket voor de smalle border bevat planten die uitstekend gedijen ook als ze wat minder ruimte hebben. Een smalle border wordt vaak gemaakt naast het tuinpad, maar u kunt natuurlijk ook meerdere smalle borders achter elkaar aanleggen met hoogteverschil. Dit geeft een mooi effect, zeker als u de borders inricht met planten die het hoogteverschil nog eens extra accentueren. Zorg ervoor dat de borders altijd voldoende verse grond bevatten zodat de planten goed kunnen gedijen.

Borderpakket smalle border
Van hoog naar laag sorteren
Borderpakket smalle border
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Een borderpakket voor een smalle border is gevarieerd

Een borderpakket voor een smalle border bevat verschillende soorten planten zodat u de border kleurig kunt inrichten. De planten zijn ook verschillend van hoogte, let hier op als u de planten in de border zet. Een smalle border kan zowel in de zon als in de schaduw worden aangelegd. Als de planten veel zon krijgen, zorg er dan voor dat u op warme droge dagen regelmatig water geeft zodat de planten niet verdrogen. De planten bloeien vanaf het voorjaar tot ver in de herfst als ze de juiste verzorging krijgen.

Met welke planten gaat u uw borders inrichten?

Als u planten zoekt voor uw border dan is een smalle border borderpakket een uitkomst. De planten zijn goed op elkaar afgestemd, u kunt ze bij wijze van spreken zo vanuit de verpakking in de border zetten. Een borderpakket voor uw smalle border kopen doet u heel gemakkelijk online in de webshop van Bomenzo.nl. U kunt uw pakketten thuis laten bezorgen maar afhalen bij de kwekerij in Lienden kan ook. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij de kwekerij om uw borderplanten zelf uit te zoeken. U kunt ook dan kiezen voor een pakket of zelf een selectie maken uit ons uitgebreide assortiment borderplanten. WE hebben zowel eenjarige als vaste planten voor uw borders.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00