Border planten schaduw

Kies de juiste border planten voor schaduw plekken in uw tuin

Als u de juiste border planten voor schaduw plekken in uw tuin uitkiest, kunt u het hele jaar door genieten van een mooie tuin. Deze planten hebben geen of weinig zonlicht nodig om het toch prima te doen in de tuin. Vrijwel iedere tuin heeft schaduwplekken en het is zeker niet nodig om die leeg te laten. Het is alleen belangrijk om de juiste border planten voor schaduw te kiezen. Als u hier op let bij het inrichten van uw borders kunt u nog meer genieten van uw tuin.

Border planten schaduw

Van hoog naar laag sorteren

Border planten schaduw

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Border planten voor schaduw zijn zowel bloeiende als groene planten

Schaduw border planten zijn echt niet alleen groene planten. Er zijn ook bloeiende planten die u prima kunt gebruiken als u border planten in de schaduw wilt plaatsen. U hoeft deze planten in de meeste gevallen iets minder vaak water te geven als het in de zomer warm en droog is. Maar houd ook uw border planten in de schaduw goed in de gaten, want ook die kunnen verdrogen als er lang geen regen valt. Dan zit er immers ook geen vocht meer in de grond, of het zit zo diep dat de wortels er niet bij kunnen.

Koop uw border planten nu heel gemakkelijk online

Wilt u niet op een drukke zaterdagmiddag naar het tuincentrum om border planten schaduw uit te zoeken? Dat hoeft nu ook niet meer. Bij Bomenenzo.nl kunt u uw border planten schaduw online kopen. Kies de planten uit die u aanspreken, plaats ze in uw virtuele winkelmand en reken af bij de kassa. Uw planten kunnen worden opgestuurd of u kunt een afspraak maken voor afhalen bij onze kwekerij in Lienden. Weet u niet precies welke border planten voor schaduw geschikt zijn? Vraag ons dan gerust om advies voordat u uw aankopen doet.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00