Border planten zon

Borderplanten in de zon, kan dat eigenlijk wel?

Ja, border planten in de zon kan prima, mits u de juiste keuze maakt qua beplanting. Er zijn genoeg planten die zonaanbidders zijn en die het dus prima doen in de volle zon. Heeft u borders die in de zon liggen dan kunt u daar dus met een gerust hart planten in zetten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de planten genoeg water krijgen. Border planten in de zon hebben zeker in de zomer met enige regelmaat een douche nodig als het gedurende langere tijd niet regent. Plant altijd in voedzame verse grond zodat de planten genoeg voeding uit de bodem kunnen halen om te kunnen groeien en bloeien.

Border planten zon

Van hoog naar laag sorteren

Border planten zon

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Borderplanten in de zon: maak de juiste keuze

Als u de juiste keuze maakt voor border zon planten dan zullen deze het zeker goed doen. Veel zonrijke plekken in de tuin hebben een deel van de dag schaduw, zodat de planten sowieso niet de hele dag in de zon staan. Maar als u een zonrijke tuin op het zuiden heeft is het belangrijk om goed na te denken over vaste planten voor in de zon. Als u zelf niet goed weet welke dat zijn dan is het verstandig om u hierover te laten informeren door een ervaren hovenier. Bij Bomenenzo.nl helpen wij u uiteraard graag met uw keuze.

Waar bestelt u de mooiste border planten voor uw tuin?

Wilt u mooie border planten in de zon kopen? Bekijk dan het ruime assortiment van Boemenzo.nl. U kunt langskomen bij onze kwekerij in Lienden, maar online bestellen kan ook. Zoek op uw gemak uw border planten voor in de zon uit en regel de bestelling online. U kunt uw planten thuis laten bezorgen of ze komen afhalen. Weet u niet zeker welke planten geschikt zijn voor uw borders? Vraag dan gerust advies aan onze ervaren medewerkers, wij geven u graag wat suggesties om van uw tuin weer iets moois te maken het komende seizoen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00