Blauwe Regen Golden King

Wisteria Golden King

v.a.: € 19,50

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
Op aanvraag
€ 19,50
Totaal hoogte 275-300cm
€ 33,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Blauwe regen Golden King is een echte must-have voor uw tuin of terras. De lange paarse bloemtrossen zijn opvallend mooi en geuren heerlijk.

Onze voordelen:

Blauwe regen Golden King kopen:

Bent u op zoek naar een uitbundig bloeiende klimplant voor uw pergola, muur of terrasoverkapping? Maak dan snel kennis met de Blauwe regen Golden King, ook wel Wisteria Golden King genoemd. In het voorjaar hangt de plant vol met lange paarse bloemtrossen. Bij veel zon en warmte krijgt de Golden King nog een prachtige nabloei in september. Zo geniet u ook in de nazomer nog volop van kleur in uw tuin. Daarnaast zijn de geelgroene bladeren van de plant opvallend mooi. Voor het online kopen van de Blauwe regen Golden King bent u in de webshop van Bomenenzo.nl op de juiste plek!

 

Blauwe regen Golden King verzorgen:

In principe is de Blauwe regen Golden King makkelijk in onderhoud. Wel is het belangrijk dat u de plant goed omhoog leidt. Hij groeit snel de hoogte in en heeft daarom ondersteuning nodig. Ook de grond waarin u de plant zet kan wel wat bemesting gebruiken. Het bodemverbeterende middel Vivimus universeel komt hierbij goed van pas. Dit product koopt u gemakkelijk op Bomenenzo.nl. De Golden King is zeer winterhard en verliest in de winter zijn blad.

 

Blauwe regen Golden King snoeien:

De Blauwe regen Golden King is een snelgroeiende klimplant. Na een aantal jaren kan hij een hoogte van wel 6 tot 10 meter bereiken. Het is daarom van belang dat u de plant regelmatig en op de juiste manier snoeit om verwildering te voorkomen. U snoeit hem twee keer per jaar: aan het einde van de winter en in de zomer (na de bloei). Hiermee houdt u de Blauwe regen compact en mooi in vorm. In februari of maart snoeit u de zijscheuten terug tot 2 à 3 knopjes. Ook in de zomer heeft u de snoeischaar nodig: knip dan de zijtakken tot 5 à 6 bladeren terug. Wanneer uw Blauwe regen heel snel groeit, dan mag u de hele zomer door snoeien.

 

Blauwe regen Golden King planten:

Blauwe regens hebben veel zonlicht nodig. Kies daarom een warme standplaats in de volle zon (eventueel halfschaduw) uit voor de Blauwe regen Golden King. Ondersteun de klimplant na de aanplant goed. Een plaats tegen een pergola, rozenboog, muur of terrasoverkapping is uitermate geschikt om de takken omhoog te leiden. De klimplant groeit het beste en bloeit het meest uitbundig in humusrijke grond. Geef de plant regelmatig water om de bodem vochtig te houden. Zo groeit de Golden King uit tot een kleurrijke eyecatcher!

 

TIP: Leid de Blauwe regen Golden King over een terrasoverkapping om een natuurlijke schaduwplek te creëren. Zo zit u er lekker beschut bij op uw comfortabele loungeset en zorgt u voor een gezellige sfeer op uw terras.

TIP: Op zaterdag bent u van harte welkom op onze kwekerij in Lienden. Centraal gelegen in de Betuwe en goed bereikbaar. Bekijk op uw eigen tempo onze bomen en struiken en kies een Blauwe regen Golden King naar keuze uit.

 

  • Bloeikleur: Paars
  • Bloeitijd: April - mei
  • Bladkleur: Geelgroen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 6 - 10 meter
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe Regen Golden King
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!