Kant en klaarhagen van Quickhedge

Kant en klaarhagen van Quickhedge

element kant en klaarhaag carpinus kopenHagen van diverse soorten planten. Binnen een dag kunt u volledig afgescheiden zitten. De hagen zijn breed te gebruiken. Bijvoorbeeld als tuinafscheiding of afscheiding langs een parkeerterrein of bedrijfserf.

Met een kant en klaar haag zit u binnen een dag privé in uw tuin, op uw terras of in uw zwembad. De hagen zijn volledig dichtgegroeid en zijn in diverse hoogten leverbaar. Er is een rijke keuze in soorten er zijn hagen met en zonder bloemen. Alle hagen zijn winterhard en veel zijn er ook wintergroen. Voor iedere tuin of erfafscheiding zijn er hagen bij te vinden. Een paar soorten zoals de verschillende beuken en de taxus zijn al vanaf 80 cm hoog te leveren. Dat is ook mooi om scheiding te maken tussen terras en gazon/border.

Op alle Quickhedge hagen zit 100% aangroei garantie. Hoewel er zelden van de garantie gebruik gemaakt hoeft te worden. De hagen worden met een dusdanig sterk wortelgestel geleverd dat er bijna nooit uitval is. Daarnaast worden alle kant en klaar hagen geleverd met een druppelsysteem dat het hele jaar zorgt voor voldoende vocht. 

Kiest u voor een groene tuinafscheiding in plaats van hout of steen, dan hoeft niet langer jaren te wachten op een dichte haag. Direct privé.

Alle kant en klaar hagen van Quickhedge hebben een standaard lengte: 106cm. Voor het berekenen van het te bestellen aantal bakken kunt u het beste een meter per bak rekenen. Op een afstand van 10 meter heeft u dus tien bakken nodig. De bakken (en de veel hagen ook) zijn 40 cm breed. De hoogte kan per soort haag verschillen.

Kant en klaarhaag jasmijn kopen

Terug
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00