Portugese Laurierhaag
Donkergroen en glanzend. Dat ben ik de Portugese Laurierhaag

Portugese laurierhaag

De prunus lusitanica Angustifolia - ofwel Portugese laurierhaag- is een prachtige en populaire haagplant voor in de tuin of op het terras. De Portugese laurier is wintergroen en heeft een hoge blad dichtheid waardoor hij voor optimale privacy zorgt. Ook als windscherm is deze erg geschikt. De bladeren van de Portugese laurier zijn langwerpig en hebben een helder groene kleur met lichte glans. Dit geeft de tuin een luxueuze uitstraling. De Portugese laurier stelt weinig eisen aan de bodem en kan op elke standplaats goed groeien. Zo kun je overal wel een plekje vinden voor deze laurier!

Portugese laurierhaag

Van hoog naar laag sorteren

Portugese laurierhaag

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Laurierhaag Portugese

Wil je een Portugese laurierhaag kopen? Dat kan gewoon online via onze webshop! Op BomenEnzo.nl bekijk je gemakkelijk onze vele verschillende soorten bomen en planten, waaronder de Portugese laurierhaag. Deze soort is gemakkelijk te planten in iedere bodemsoort en standplaats. Daarnaast is de Portugese laurier niet alleen winterhard, maar ook wintergroen. Zo geniet je het hele jaar door van deze prachtige laurier. De laurier geeft veel privacy dankzij zijn blad dichtheid en is dan ook erg mooi als tuinomlijsting, erfafscheiding of als solitair. In de maand juni staat de Portugese laurier in bloei en zullen volle witte bloemtrossen de tuin sieren. Later maken de witte bloemen plaats voor rode vruchten die langzaam zwart kleuren. Let wel op: de bladeren, bloemen en vruchten zijn niet eetbaar. Wel zijn de heldergroene bladeren op de roze rode stelen van de Portugese laurier prachtig in bijvoorbeeld een kerststuk. Deze blijven ook nog eens erg lang mooi. Zo kun je zowel binnen als buiten genieten van deze prachtige plant!

Portugese laurier haag

Ben je op zoek naar kwekerij die de Portugese laurierhaag verkoopt? Dan heb je de juiste kwekerij gevonden! Bij kwekerij BomenEnzo in Lienden vind je verschillende soorten van de Portugese laurier, waaronder de Portugese laurier haag en de kant en klaar haag. Met de Portugese laurierhaag kant en klaar heb je gelijk vanaf dag één een grote haag die veel privacy biedt. Zo hoef je niet te wachten tot de kleine planten zijn volgroeid. Bestel de Portugese laurier gemakkelijk online en laat deze thuisbezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij. Ook gaan wij nog graag een stapje verder. Zo kun je niet alleen je bestelling laten thuisbezorgen, maar ook nog eens laten aanplanten. Laat je compleet ontzorgen door onze professionals en wij zorgen ervoor dat jouw planten de best mogelijke start krijgt om goed te kunnen groeien! Heb je vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00