Rode beukenhaag

Fagus sylvatica 'Atropunicea'

v.a.: € 3,45

Formaat
Hoogte 100-125cm
Op aanvraag
€ 3,45
Hoogte 125-150cm
Op aanvraag
€ 4,75
Hoogte 150-175cm
Op aanvraag
€ 7,45
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Een prachtige beukenhaag met nog mooiere roodgekleurde bladeren; dat is de Rode Beukenhaag. De beukenhaag is bladhoudend en staat bekend om de prachtig roodgekleurde bladeren. De beukenhaag is winterhard en behoudt in de winterperiode zijn blad. De takken groeien mooi dicht op elkaar en de bladeren hebben een golvende rand. Geef de rode beukenhaag voor aanplant extra voeding mee. Vivimus zorgt ervoor dat u geniet van een schitterende haag.

Onze voordelen:

Rode Beukenhaag Bladhoudend kopen:

Bent u op zoek naar een haag voor een afscheiding of voor extra privacy? En wilt u eens iets anders dan anders? Maak dan snel kennis met de rode beukenhaag bladhoudend. Deze haag is prachtig en van een top kwaliteit. De mooie rode beukenhaag zorgt voor 100% privacy in uw tuin en geeft ook nog eens een mooie en luxe sfeer. Waar geeft u deze geweldige haag een plek? Door de rode beukenhaag in de voortuin te planten, zal uw huis een nog mooiere uitstraling krijgen en zullen voorbijgangers waarschijnlijk even stoppen en uw tuin bewonderen.Voor het online kopen van deze plant bent u bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres! Deze beukenhaag wordt ook wel Fagus Sylvatica Atropunicea genoemd. De beukenhaag staat prachtig in iedere tuin. Hij wordt vaak gebruikt als erfafscheiding en/of om extra beschutting te creëren. Deze haag is makkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor mensen die weinig tijd hebben en een praktische en mooie oplossing willen voor in hun tuin.

Rode Beukenhaag Bladhoudend kopen bij Bomenenzo.nl:

De rode beukenhaag kopen doet u makkelijk en snel online bij kwekerij Bomenenzo.nl. Kom eens langs bij onze kwekerij in Lienden om deze en andere hagen te bewonderen. Ook als u advies nodig heeft of vragen heeft bent u van harte welkom. De meeste hagen hebben wij op voorraad en bieden wij aan voor scherpe prijzen. Naast deze roodkleurige haag vindt u ook de Groene Beukenhaag, Laurier Rotundifolia, Laurier Genolia, Taxus Baccata, de Japanse Hulst, Leylandii conifeer, Taxus Media en de Portugese Laurier voor het creëren van een mooie, gemengde haag. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten vaste plant, de Carpinus Betulus, diverse grote haagelementen, kant en klaar hagen en worden de bomen en planten geleverd bij u. Bij orders vanaf 300 euro geniet u van gratis bezorging.

TIP: Bij Bomenenzo.nl kunt u snel en eenvoudig al uw favoriete bomen en hagen kopen. Kijk en vergelijk op uw gemak om meerdere planten met elkaar te combineren.

TIP: Op zaterdag bent u van harte welkom op onze boomkwekerij in Lienden om zelf uw haag uit te zoeken. Heeft u advies nodig, kom dan ook gerust langs!

 

  • Bloeikleur: N.v.t.
  • Bloeitijd: N.v.t.
  • Bladkleur: Groen en rood
  • Groenblijvend: Ja (blad wordt in winter bruin)
  • Standplaats: Zon of halfschaduw
  • Hoogte: 3 meter
  • Winterhard: Ja

 

Lees meer
De Fagus Sylvatica Atropunicea is een winterharde en vaste plant die makkelijk in onderhoud is. Om een gezonde groei te stimuleren raden we u aan om de haag te bemesten met hagen voeding, zoals de Vivimus grondverbeteraar die u ook bij onze online kwekerij kunt kopen. De rode beuk Fagus groeit zo’n 25 tot 30 cm per jaar. De bladeren worden ongeveer 10 cm groot en krijgen een gegolfde rand die opvallend is en een chique uitstraling aan uw tuin geeft. De vaste plant is zeer goed vertakt en groeit snel dicht. U heeft dus al snel een mooie dichte haag in uw tuin staan. De beuk Fagus Sylvatica snoeien kunt u 2 keer per jaar doen, in het door u gewenste model voor het beste resultaat. April en september zijn daarvoor de meest geschikte maanden. Eind april of begin mei loopt het blad meestal uit en in de herfst kleurt het donkerrood. Schoffel de grond rondom de blote wortels af en toe door om het onkruid te verwijderen. Bij het planten houdt u voor een enkele rij 4 à 5 planten aan per strekkende meter. Voor een dubbele rij dient u 7 à 9 stuks per meter in te poten.
Lees meer
Geef de Rode beukenhaag niet te veel water, maar houdt de grond wel vochtig om ervoor te zorgen dat de wortels niet uitdrogen. Geef daarom ongeveer 1x in de week water wanneer het niet of nauwelijks geregend heeft. Geef geen water tijdens vorst. In droge periodes is het wel goed om ruim water te geven aan de haag.
Lees meer

De haag doet het uitstekend in de zon of halfschaduw. De beukenhaag Fagus planten doet u bij voorkeur in licht vochtige en/of zure grond. Graaf een geul en plant voor een enkele rij 4 à 5 planten per strekkende meter. Voor een dubbele rij dient u 7 à 9 stuks per meter in te poten. Na de mooie beuk planten kan de Fagus sylvatica Atropunicea meteen gesnoeid worden. Zo heeft u snel een mooie dichte haag en kunt u van een prachtige tuin genieten. Geef ook meteen ruim water aan de dichte haag. Combineer deze roodgekleurde haag met een groene beukenhaag Fagus voor een gemengde haag en een uniek kleurenpalet! Ook kunt u kiezen uit diverse kantenklaar hagen, de Groene Beukenhaag, Laurier Rotundifolia, Laurier Genolia, Taxus Baccata, de Japanse Hulst, Leylandii conifeer, Taxus Media en de Portugese Laurier.

 

Een nieuwe haag aanplanten:

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode beukenhaag
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat is de beste planttijd voor de rode beukenhaag?

De beste tijd voor het planten van een beukenhaag is afhankelijk op welke manier de planten worden geleverd. Deze planten kunnen namelijk besteld worden in pot of met een kale wortel. Een beukenhaag met een kale wortel is beschikbaar vanaf november tot half april en een beukenhaag in pot is in de zomermaanden beschikbaar. Beukenhagen met een kale wortel adviseren we te planten wanneer het niet vriest en de grond niet te nat is. Wanneer de beukenhagen in pot worden geleverd kunnen deze het gehele jaar door geplant worden. Zorg er wel voor dat de planten in de zomermaanden voldoende water krijgen na aanplant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!