Prunus lusitancia Angustifolia
Prunus lusitanica Angustifolia, schitterende groenblijvende haag

Prunus lusitanica Angustifolia

De Prunus lusitanica Angustifolia is ook wel bekend onder de naam Portugese laurier. Zoals de naam al doet vermoeden komt deze laurierkers oorspronkelijk uit Portugal. Deze Portugese laurier kan echter ook in de Nederlandse tuin erg goed groeien. De Portugese laurier dient goed als bijvoorbeeld haagplant of solitair. Er zijn dan ook verschillende soorten en maten van deze laurier. Een groot voordeel van deze laurierkers is dat hij winterhard en wintergroen is. Via onze webshop vind je verschillende soorten van de prunus lusitanica angustifolia, waaronder de kant en klaar haag. Zo hoef je niet te wachten tot de haag is volgroeid en heb je gelijk een grote, dichte afscheiding in de tuin. In de maand juni zal de wintergroene laurier de tuin sieren met witte bloemen. In augustus maken deze bloem trossen plaats voor dieprode bessen. De bladeren en bessen zijn niet eetbaar.

Prunus lusitanica angustifolia

Van hoog naar laag sorteren

Prunus lusitanica angustifolia

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Angustifolia Prunus lusitanica

Ben jij op zoek naar een Portugese laurier? Zoek dan niet verder. Wij hebben verschillende soorten van de Portugese laurier, allen van hoge kwaliteit. De Angustifolia Prunus – ofwel Portugese laurier - is wintergroen, winterhard en gemakkelijk in onderhoud. Elke soort van de Portugese laurier heeft zo zijn eigen manier van snoeien, deze kun je dan ook vinden op de productpagina. Over het algemeen is de Portugese laurier een rustige groeier en heeft hij daardoor ook weinig verzorging nodig. Het beste kun je de Portugese laurier aan het einde van de zomer snoeien. Dit verschilt ook per vorm of hoe strak je de laurier wilt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Portugese bol laurier, die je het best nogmaals kunt snoeien in het voorjaar om zo een compacte vorm te behouden. Daarnaast groeit de prunus erg dicht en kan hij overal geplaatst worden. De Portugese laurier geeft dan ook geen echte voorkeur aan zijn standplaats, echter wordt hij het allermooiste bij genoeg zonlicht.

Prunus Angustifolia Lustanica

Wil je een Prunus Angustifolia Lusitanica kopen? Dat kan, op BomenEnzo.nl! Bij ons vind je verschillende soorten van de Portugese laurier, waaronder een Portugese laurierhaag, Portugese lei laurier halfstam, Prunus kant en klaar haag, een bol laurier en nog veel meer. Op onze webshop vind je gemakkelijk de laurier naar wens. Zo maak je een prachtige dichte wintergroene haag of neem je een sierlijke bol op stam in de tuin. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of heb je vragen over onze producten of service? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00