Portugese Laurier kopen
Koop online je Portugese Laurier

Portugese Laurier kopen

Wil jij een Portugese Laurier kopen? Dan heb je de goede website gevonden! Op onze kwekerij hebben wij verschillende soorten van deze Laurier. Deze zijn gemakkelijk te bestellen via bomenenzo.nl. Een groot voordeel van de laurier is dat deze wintergroen is, wat inhoudt dat de bladeren het hele jaar aan de plant blijven zitten. De Portugese Laurier kan zowel als solitair, als haag of op stam gekocht worden. Hierdoor kun je met deze Laurier echt alle kanten op. Doordat de plant erg sterk is wordt hij ook vaak als vervanger van de buxus gebruikt. De laurier is namelijk ongevoelig voor de buxus mot/rups en buxus schimmel. Zo geniet je zonder zorgen van een prachtige groene tuin!

Portugese laurier kopen

Van hoog naar laag sorteren

Portugese laurier kopen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kopen Portugese Laurier

De naam van deze Laurier doet al vermoeden waar hij van oorsprong vandaan komt. Ondanks dat de Portugese Laurier van nature in Portugal en Spanje voorkomt, kan hij ook goed groeien in het Nederlandse Klimaat. De Laurier heeft een prachtige klassieke uitstraling en past in tuinen met verschillende stijlen. De bladeren van de Laurier zijn langwerpig, glanzend en hebben een diepgroene kleur. De Portugese Laurier groeit dicht compact, wat hem erg geschikt maakt voor het maken van een haag. Zo creëer je gemakkelijk een afscheiding in de tuin of op het terras. Via onze webshop bekijk je onze verschillende soorten van de Portugese Laurier, maar ook hebben wij vele andere soorten planten en bomen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Op onze webshop vind je honderden verschillenden soorten bomen en vaste planten, maar ook accessoires en benodigdheden zoals boompalen of aanplantgrond. Zo koop je alles wat je nodig hebt op één webshop!

Portugeselaurier kopen

Zoek jij een webshop waar je de Portugese laurier online kunt kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Bomenenzo.nl heb je de keus uit verschillende soorten van deze prachtige Laurier en plaats je deze gemakkelijk in de winkelmand. Ook hebben wij vele andere soorten bomen en planten zoals kant en klaar hagen, tuin planten, groenblijvende bomen, leibomen en mediterrane bomen. Ook voor benodigdheden zoals mest kun je bij ons terecht. Betaal veilig met één van de betalingsmogelijkheden.  Laat je bestelling thuisbezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij in Lienden. Laat je zelf compleet ontzorgen en maak gebruik van onze aanplant service. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke start voor je bestelling!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00