Portugese Lauier bestellen
Bestel je Portugese Laurier gemakkelijk online

Portugese Laurier bestellen

Ben je op zoek naar een Portugese Laurier? Dan ben je bij ons aan het goede webadres! Kwekerij Bomenenzo.nl verkoopt verschillende soorten van de Portugese laurier. Deze laurier soort is wintergroen en schittert dus het hele jaar door in de tuin. De Portugese laurier kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, waaronder als haag. Daarnaast wordt de Prunus lusitanica 'Angustifolia' vaak gebruikt als vervanger van de Buxus. Deze prachtige, groene laurier brengt de tuin echt tot leven!

portugese laurier bestellen

Van hoog naar laag sorteren

portugese laurier bestellen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Online Portugese Laurier bestellen

De Portugese Laurier komt – zoals zijn naam al doet vermoeden- uit Portugal. Daarnaast komt hij ook voor in Spanje, de Canarische eilanden en Azoren. Ook kan deze Laurier erg goed groeien in het Nederlandse klimaat. De Laurier soort heeft een klassieke uitstraling met diepgroene, glanzende bladeren. De Portugese Laurier groeit erg compact en is daardoor erg geschikt voor het maken van een haagplant. Via onze webshop bekijk je gemakkelijk de verschillende soorten van de Prunus lusitanica 'Angustifolia', maar ook vele andere soorten. Bekijk ook eens de mediterrane bomen, groenblijvende bomen, leibomen, borderpakketten en tuinplanten. Alle producten klik je makkelijk in de winkelmand en kun je veilig afrekenen met één van de betalingsmogelijkheden. Laat je bestelling gemakkelijk thuis bezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij.

Portugese Laurier rechtstreeks vanaf de kwekerij

Wil jij een Portugese Laurier kopen? Het kopen van de Portugese Laurier online kan gewoon via Bomenenzo.nl! Bij onze kwekerij hebben wij een hart van groen en weten wij als geen ander hoe wij onze bomen en planten moeten verzorgen. De producten komen rechtstreeks van onze kwekerij, waardoor er geen lange levertijden zijn. Wil je de Portugese laurier eerst met eigen ogen komen bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom om je bestelling af te halen of een kijkje te nemen bij onze kwekerij. Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je voor al je vragen over onze producten en service ook altijd telefonisch of per mail bij ons terecht. Wij helpen je graag verder!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00