Portugese Laurierkers
Glanzend blad en groenblijvend: De Portugese Laurierkers

Portugese Laurierkers

Wil jij een Portugese Laurierkers kopen? Kijk dan niet verder! Bij Bomenenzo.nl hebben wij een ruim assortiment aan bomen en planten, waaronder de Portugese Laurierkers. De laurierkers is een prachtige soort die het hele jaar door groen blijft. Zo geniet je jaar in, jaar uit van een groene tuin. De Laurierkers is winterhard en is gemakkelijk in onderhoud. De Laurierkers kan op elke standplaats staan en groeit op elke tuinbodem goed.

Portugese Laurierkers

Van hoog naar laag sorteren

Portugese Laurierkers

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Laurierkers Portugese

De Portugese Laurierkers is een dichte compacte en groenblijvende soort die zowel op stam als haag en struik verkrijgbaar is. Hierdoor kun je alle kanten op met deze prachtige struik. De laurier is winterhard en onderhoudsvriendelijk. De bladeren van de Laurierkers zijn langwerpig en hebben een glanzende, heldergroene kleur. Hierdoor krijgt de struik of haag een luxe uitstraling. Doordat de Laurier dicht compact groeit dient hij perfect als afscheiding van de tuin of het terras. In de maand juni/juli zal de laurierkers bloeien met witte trossen. Dit zal vlinders en bijen naar de tuin trekken. Na de bloei zullen de bloemen plaatsmaken voor rood/ zwarte bessen. Hier komen vogels juist weer op af. De bessen en bladeren zijn voor mensen echter niet eetbaar. Zo haal je niet alleen veel sierwaarde maar ook prachtige vlinders, bijen én vogels naar je tuin!

Portugese Laurier kers

Koop de Portugese laurierkers online via Bomenenzo.nl. Bekijk de verschillende soorten van de Portugese laurierkers en plaats deze gemakkelijk in je winkelmand. Op elke productpagina vind je een handige beschrijving van de plant en hoe je deze moet onderhouden, snoeien, bemesten, watergeven én aanplanten. Met onze tips zorg je er voor dat jouw Portugese Laurierkers goed zal groeien in de tuin. Ook kun je gemakkelijk via de webshop alles kopen wat je nodig hebt voor het aanplanten van de bestelling. Koop bijvoorbeeld speciale aanplantgrond of mest. Zie je op tegen het aanplanten van je bestelling? Ook daar kunnen wij mee helpen! Bekijk onze aanplantservice en laat je compleet ontzorgen door onze ervaren collega’s.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00