Koop een Walnotenboom voor in uw tuin

Bestel een Walnotenboom voor uw tuin

Wanneer u een Walnotenboom koopt bent u verzekerd van een mooie boom die eetbare walnoten geeft. Een voordeel van de Walnotenboom is ook dat de boom een bepaalde geur afgeeft waar ongedierte als muggen niet van houden. Wilt u in de zomer buiten zitten zonder muggen koop dan een Walnotenboom. De Walnoteboom staat goed in een grote tuin. Door zijn ruig groeiende kroon zal de boom veel vulling geven. Heeft u een kleine tuin dan zal de Walnoteboom ook zeker niet misstaan. De Walnoteboom is goed te snoeien en het snoeien is niet moeilijk. Zo kan de walnotenboom goed klein gehouden worden. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze Walnotenboom met veel zorg zo bent u dus verzekerd van goede kwaliteit. 

Ons aanbod

We hebben meerdere soorten Walnotenbomen in ons assortiment. De Walnotenbomen bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Walnoot Buccaneer, Walnoot Broadview, Walnoot Rita . Tevens bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Walnotenboom? Klik hier voor onze openingstijden. Komt u liever een ander tijdstip langs, maak dan van te voren een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Walnotenboom bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl