Koop een Walnotenboom voor in uw tuin

Bestel een Walnotenboom voor uw tuin

De Walnotenboom is een boom met een ruig groeiende kroon. De Walnotenboom heeft bladeren die klein zijn en langwerpig. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Walnotenboom? Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij van 8.30 tot 15.30 uur geopend. Komt u liever een ander tijdstip langs, maak dan van te voren een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben meerdere soorten Walnotenbomen in ons assortiment. De Walnotenbomen bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Walnoot Buccaneer, Walnoot Broadview, Walnoot Rita . Tevens bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Walnotenboom bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl

 

                                      

 

 

 

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.