Walnotenboom Broadview

Juglans regia Broadview

v.a.: € 92,50

Formaat
Afmeting 6-8cm, Stamhoogte 140-160cm, Totaalhoogte 200-300cm
€ 92,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De walnotenboom Broadview, of Juglans Regia Broadview, is misschien wel de bekendste boom van zijn soort. Fijne voordelen ten opzichte van de gewone walnotenboom is dat deze boom vrij klein blijft en ook meer walnoten produceert. Een ander bijkomend voordeel is dat deze walnotenboom muggen verdrijft. Zo kunt u dus genieten van een mooie boom, vol met heerlijke vruchten, die ook nog zorgt voor een heerlijke zitplek in de zomer.

Onze voordelen:

De walnotenboom Broadview, of Jugla Regia Broadview, is een bijzondere walnotenboom. Deze Broadview geeft namelijk veel meer vruchten dan de gewone Juglans Regia. U kunt niet alleen genieten van méér walnoten, maar hij geeft ook eerder vruchten dan de gewone walnotenboom. De vruchten vallen vanzelf van de boom af als ze rijp zijn. Dit gebeurt vaak in de maand oktober. De Broadview groeit weliswaar langzamer dan de gewone walnotenboom, maar blijft ook kleiner van stuk. Dit maakt deze boom makkelijker te plaatsen, en dus beter geschikt voor tuinen. De hoogte van deze volgroeide boom ligt op ongeveer 8 tot 10 meter

De walnotenboom Broadview is niet alleen een mooie boom voor het oog, maar brengt ook een groot voordeel met zich mee. De Broadview verdrijft namelijk muggen. Hierdoor kunt u in de zomer dus ook nog genieten van een heerlijke, muggen-vrije zitplek.

Wilt u ook kunnen genieten van uw eigen walnoten, voor in de Griekse yoghurt of als lekkere snack? En van heerlijke zomeravonden zonder overlast van muggen? Bestel deze populaire boom dan direct. U kunt deze walnotenboom online kopen via onze webshop, of breng een bezoekje aan onze eigen kwekerij! Al onze walnotenbomen kweken wij zelf met veel zorg en aandacht.

Lees meer
De walnotenboom Broadview snoeien bestaat vooral uit het verwijderen van dode takken en het in stand houden van een goedgevormde kroon. Voor een regelmatige, goedgevormde kroon van uw boom moet u verkeerd geplaatste takken of kruisende takken verwijderen. Wij raden het u aan om één keer per jaar te snoeien. Snoei het liefst als de boom vol zit met blad, in de maand juni. De boom mag niet gesnoeid worden van 1 januari tot 1 mei. De sapstroom van de boom komt al vroeg op gang en wanneer u rond deze tijd gaat snoeien kan de boom gaan bloeden. Vooral in de eerste jaren is het belangrijk om uw walnotenboom Broadview te bemesten. Doe dit het liefst in het voorjaar. Door te bemesten zorgt u ervoor dat uw nieuwe boom alle benodigde voedingsstoffen krijgt om goed te kunnen groeien.
Lees meer
Een walnotenboom Broadview verzorgen is erg eenvoudig. Het is belangrijk om vooral in het eerste jaar de boom zelf water te geven, zodat de wortels zich goed in de aarde kunnen nestelen. Het kan een paar jaar duren voordat de boom zichzelf kan voorzien van water. Let dus op dat de boom niet uitdroogt, en geef vooral in warme en droge perioden even wat extra water.
Lees meer
Een walnotenboom Broadview planten kunt u het beste doen in de winter. Zo kan hij in het voorjaar goed wortelen. Kies voor deze boom een zonnige plek op het liefst licht-vochtige grond. Deze walnotenboom is gek op kleigrond, omdat deze grond vochtig is en rijk is aan voedingsstoffen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat de grond goed vocht-doorlatend moet zijn, en ook niet te zacht is. In te zachte grond kunnen de wortels niet diep genoeg wortelen. Wij adviseren om sowieso het eerste jaar boompalen te gebruiken, wat voor type grond u ook heeft. Door uw jonge boom aan een boompaal vast te binden voorkomt u dat hij kan omwaaien. TIP: Gebruik voor het planten van uw walnotenbomen Broadview speciale aanplantgrond. Zo geeft u uw nieuwe boom de beste start! TIP: Het planten van andere walnotenbomen in de buurt van deze Broadview, zorgt voor een betere bestuiving; dit kan een grotere opbrengst van noten geven.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Walnotenboom Broadview
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!