Op zoek naar een prachtige Leiplataan?

De Leiplataan is ideaal als u snel uw tuin wilt aankleden. Hij groeit snel aan het begin van de zomer en schermt uw tuin met zijn grote bladeren af. Leiplatanen hebben weinig onderhoud nodig en zijn makkelijk te snoeien. Bij Bomenenzo vindt u de Leiplataan van goede kwaliteit. We kweken ze namelijk zelf in onze eigen kwekerij.
plataanUitgebreid aanbod
Niet alleen de Leiplataan verkopen wij online, ook andere soorten Leibomen. Denk hierbij aan de Leilinde, Lei Sierpeer, Lei beuk,Leilaurier,Leisteeneik, Leimagnolia, Leiphotinia en Lei Amberboom. En heeft u liever een plant of een struik? Ook dan kunt u bij ons terecht. In onze bomen webwinkel ziet u ons complete aanbod. Wij bezorgen uw bestelling bij u thuis.

Eigen kwekerij
In de Betuwe staat onze bomen kwekerij. Daar kweken wij op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen. Waaronder Leibomen, Dakbomen, bolbomen, bloesembomen, zuilbomen, treurbomen en meerstammige bomen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en adviseren u graag. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van uw Leiplataan ? Of heeft u graag tips voor het onderhoud ervan? Klik hier voor onze openingstijden.

Wij staan voor u klaar
Heeft u vragen over uw online bestelling in onze bomen webwinkel? Of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Neem dan contact met ons op via 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.