Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bestel een Leiphotinia voor uw tuin

Bestel een Leiphotinia voor uw tuin

De Leiphotinia is een mooie blad houdende leiboom. De Leiphotinia is zeer geschikt om te leiden. In het voorjaar loopt hij uit met rode uitlopers. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Leiphotinia? Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Leiphotinia in ons assortiment. Ook anders Leibomen en Photina bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Bol Photinia en Dak Photinia. Teven bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Leiphotinia bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl